search

Per-fékt Beauty
Brow Perfection Gel

Per-fékt Beauty Brow Perfection Gel
Per-fékt Beauty Brow Perfection GelPer-fékt Beauty Brow Perfection Gel BrushPer-fékt Beauty Brow Perfection Gel
Tipsa en vän
Denna silkeslena färg-gel förbättrar utseendet på dina bryn samtidigt som det stärker och ger näring med extrakt av kaprifol och salvia. Denna multi-tasking gel är ett enkelt alternativ till traditionella bryn-pennor och puder. Pigmenten i denna silk… Läs mer här

Per-fékt Beauty Brow Perfection Gel

Denna silkeslena färg-gel förbättrar utseendet på dina bryn samtidigt som det stärker och ger näring med extrakt av kaprifol och salvia. Denna multi-tasking gel är ett enkelt alternativ till traditionella bryn-pennor och puder. Pigmenten i denna silkeslena formula fördelas jämnt över ögonbrynen och ger naturliga former och konturer.

Innehåll: 2 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller