search

Peter Thomas Roth
Camu Camu Power Cx30 Brightening Serum

Peter Thomas Roth Camu Camu Power Cx30 Brightening Serum
Tipsa en vän
Ett uppklarnande C-vitamin serum med Camu Camu-bäret från Amazonas, som hjälper till att förbättra ditt kollagen, klara upp, jämna ut, strama upp, liva upp och reducerar synbart ojämn hudton, fina linjer och rynkor! Läs mer här

Peter Thomas Roth Camu Camu Power Cx30 Brightening Serum

Ett uppklarnande C-vitamin serum med Camu Camu-bäret från Amazonas, som hjälper till att förbättra ditt kollagen, klara upp, jämna ut, strama upp, liva upp och reducerar synbart ojämn hudton, fina linjer och rynkor!

Vad är speciellt med Camu Camu-bäret?

Camu Camu är ett kraftfullt bär från Amazonas som innehåller 30 gånger mer C-vitamin per kilo än en genomsnittlig apelsin. Ett kraftigt, koncentrerat C-vitamin som har överlägsna absorberingsegenskaper tack vare dess låga molekulära vikt vilket gör det möjligt för den att penetrera huden bättre.

  • Hjälper till att förbättra kollagenet, klara upp, jämna ut, strama upp, liva upp & reducera fina linjer samt rynkor.
  • Camu Camu innehåller 30 gånger mer C-vitamin än en apelsin.
  • Camu Camu är även rikt på bioflavanoider & andra fytonäringsämnen.
  • Innehåller A-, D- & E-vitaminer - antioxidanter som hjälper till att bekämpa attacker från fria radikaler.

Innehåll: 50 ml

Användning

Skaka flaskan ordentligt. För bästa resultat, applicera två gånger dagligen på ansikte och hals med kontinuerlig användning.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Peter Thomas Roth Camu Camu Power Cx30 Brightening Serum

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Magi
2013-09-01 av: Emma (ålder: 25-34)
Jag har tidigare haft en obeskrivligt problematisk blandhy som dessutom är superkänslig och jag har testat otaliga dyra krämer och serum men för första gången har jag hittat en produkt som verkligen fungerar. Detta serum har gett mig en strålande hud med betydligt mindre porer och jag upplever att mina begynnande fina linjer i pannan och kring ögonen i stort sett försvunnit. Om serumet ljusar upp hyn är svårt att svara på, har en väldigt blek hy redan då jag är rödhårig men i övrigt tycker jag att det gör allt det lovar att göra. Magi eller vetenskap, oavsett vilket är det helt klart en ny favorit!

Priset är kanske lite väl högt men man får supermycket produkt för pengarna eftersom det är extremt drygt - behövs bara mycket lite varje gång för att få effekt.
Rekommenderas till: Alla oavsett ålder och hudtyp
4/5Bra
2014-03-02 av: Stephanie (ålder: 25-34)
Detta serum känns väldigt bra på huden och ger fin lyster. Måste användas ett tag innan man ser något resultat. Använder det endast på natten då jag har väldigt fet hy, är väldigt dyr produkt men den håller väldigt länge. Har använt min i 5 månader nu och fortfarande lite kvar i flaskan
Rekommenderas till: alla hudtyper
3/5Ger lyster
2017-04-13 av: Jonna (ålder: 25-34)
Har använt produkten i ca 1 månad nu o ser att ansiktet har fått en fin lyster av produkten. Produkten går fort in i huden vid användning, men jag har lite svårt för den starka doften.