search

Peter Thomas Roth
CC Cream Broad Spectrum SPF 30

Peter Thomas Roth CC Cream Broad Spectrum SPF 30
Tipsa en vän
Skydda dig mot solens starka strålar, få återfuktning med en antiage verkan och täck mindre skavanker - Peter Thomas Roth CC Cream gör allt detta för dig på en och samma gång! Läs mer här

Peter Thomas Roth CC Cream Broad Spectrum SPF 30

Skydda dig mot solens starka strålar, få återfuktning med en antiage verkan och täck mindre skavanker - Peter Thomas Roth CC Cream gör allt detta för dig på en och samma gång!

Denna CC-kräm innehåller otroliga ingredienser så som Camu Camu bär, ett fantastiskt bär som innehåller 30 gånger mer C-vitamin än en apelsin! C-vitamin är otroligt bra för din hy, då det hjälper till att förbättra kollagenet som främjar chanserna för din hy att bli fastare, ljusare och ungdomligare. Samtidigt som den skyddar mot solen och ger återfuktning har den även en tonad nyans, för att minska synligheter av mindre skönhets-skavanker. Perfekt för dig som vill ha fukt, täckning, solskydd och fastare hy - på en och samma gång!

  • SPF 30.
  • Tillgänglig i tre tonade nyanser.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera en lagom mängd med fingrarna minst 15 minuter innan du ska vistas i solen. Upprepa varannan timme.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Peter Thomas Roth CC Cream Broad Spectrum SPF 30

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa någonsin!!!!
2014-12-25 av: Elenore H (ålder: 25-34)
Har testat ett trettiotal olika , och denna slår alla med hästlängder!! Håller hela dagen och hyn är återfuktad och jämn i hudtonen som om jag skulle gjort en ansiktsbehandling!!! Köp!!
Rekommenderas till: Alla,