search

Peter Thomas Roth
Clinical Peel & Reveal

Peter Thomas Roth Clinical Peel & Reveal
Tipsa en vän
En skrubb som jämnar ut ojämn hudstruktur genom att exfoliera och främja hudens naturliga cellförnyelse. Den polerar bort ytliga döda hudceller för att lyfta fram en jämnare, ungdomligare, strålande och mer levande hud. Den trippelverkande ansiktsskr… Läs mer här

Peter Thomas Roth Clinical Peel & Reveal

En skrubb som jämnar ut ojämn hudstruktur genom att exfoliera och främja hudens naturliga cellförnyelse. Den polerar bort ytliga döda hudceller för att lyfta fram en jämnare, ungdomligare, strålande och mer levande hud. Den trippelverkande ansiktsskrubben hjälper till att, vid regelbunden användning, jämna ut hudnyansen, jämna ut fina linjer, rynkor och göra huden klarare.

Den här kraftfulla och högeffektiva exfolieringsbehandlingen riktar sig till åldrad och tilltäppt hud, genom att peela med alpha hydroxysyra, exfoliera med pumpaenzym och polera med aluminiumoxid.

  • Passar alla hudtyper utom de mest känsliga.

Innehåll: 100 ml

Användning

Applicera ett tunt lager på rengjord hy. Massera varsamt i cirkulerande rörelser med fuktade fingertoppar för att polera med mikro-polerande aluminumoxidpulver. Låt verka i tre till sju minuter beroende på hudens känslighet och låt AHA-syran och enzymerna arbeta. Skölj noga. Använd en till två gånger i veckan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller