search

Peter Thomas Roth
Cucumber Gel Masque

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque
609 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Mycket mild, mycket lindrande gelmask som inte svider eller irriterar. Rekommenderas för daglig användning som en fuktgivande och lugnande mask. Kan användas i området under ögonen för att minska svullnad. Kan användas efter kliniska ansiktsbehandlin… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque

Mycket mild, mycket lindrande gelmask som inte svider eller irriterar. Rekommenderas för daglig användning som en fuktgivande och lugnande mask. Kan användas i området under ögonen för att minska svullnad. Kan användas efter kliniska ansiktsbehandlingar, rengöring av pormaskar, micro-dermabrasion, rakning, vaxning, peeling och elektrolys. Är också bra att använda vid solbränna.

  • pH-nivå 6,0-7,0.
  • Lämplig för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden.

Innehåll: 150 g

Användning

Efter rengöring med lämplig rengöringslotion beroende på hudtyp, ta en generös mängd mask och applicera i ansiktet och på halsen. Låt masken sitta kvar i ansiktet i cirka tio minuter. Skölj noggrant med kallt vatten. Om man vill ha en mycket kylande behandling kan man förvara produkten i kylskåp innan den appliceras. Kan användas i ansiktet och på halsen vid träning eller kan användas som en nattbehandling och appliceras innan man går och lägger sig. Duscha därefter av på morgonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En att ha i kylsåpet
2018-07-17 av: Maria
Denna är precis som många av maskerna fr PTR helt fantastisk. Har den i kylen för extra kyleffekt och förutom att den svalkar o lugnar, så får man även skönt återfuktad och underbart len hy efteråt.
Rekommenderas till: Särskilt till dig med torr hy.
5/5Mirakelmask
2017-07-22 av: Monika (ålder: 25-34)
Den bästa mask som jag provat hittils. Huden blir super len och återfuktad. En lätt gelmask som lindrar, vårdar och återfuktar huden. Med den kylande effekt är den perfekt efter ansiktsbehandling eller en solig dag. Den hjälper även att kyla ner och återfukta solbränd eller irriterad hud.
Använda den ca 2 gånger i vecken eller vid behov och ha masken på dig minst 30min för extra långvarig effekt.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en superprodukt
5/5Riktig mirakelmask!
2016-12-16 av: Hanna K (ålder: 15-24)
Jag har psoriasis och har kämpat i flera år mot extrem torr och känslig hy. När jag blev tipsad om denna masken hade jag inga vidare höga förhoppningar men jag tänkte "varför inte?". Och oj vad jag blev positivt överraskad! Man känner sig väldigt återfuktad och den är dessutom otroligt svalkande på huden. Aldrig har jag haft så fin hy som nu!
Rekommenderas till: Till alla.
5/5Love it
2015-04-11 av: Laydee M (ålder: 25-34)
Everyone is talking about this product. Finally I have it and tried it, it really worked on my skin. I think I have combination skin, sometimes around the nose area can be very oily. But after used it as a mask, I can straightaway tell a difference. My skin feel so youthful and doesn't look tired anymore. It's very moisturizing. Very fresh. I love it. One of my best buy.
Rekommenderas till: Everyone
4/5Svalkande och fuktande
2012-05-11 av: Thérése V (ålder: 35-44)
Huden känns återfuktad och mjuk efter användning av masken. Rekommenderas.
Rekommenderas till: Till de som behöver återfukta och lugna huden och se pigga ut