search

Peter Thomas Roth
Glycolic Acid 10% Moisturizer

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Moisturizer
Tipsa en vän
Ett lyxigt komplex som använder en mild, patenterad glykolsyra som frigörs stegvis (TIME RELEASE) för att hjälpa till att skapa en hy som ser vacker och ungdomlig ut. Avancerad, djupgående och förnyande verkan som ökar cellomsättningen för att minska… Läs mer här

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Moisturizer

Ett lyxigt komplex som använder en mild, patenterad glykolsyra som frigörs stegvis (TIME RELEASE) för att hjälpa till att skapa en hy som ser vacker och ungdomlig ut. Avancerad, djupgående och förnyande verkan som ökar cellomsättningen för att minska förekomsten av fina linjer, rynkor och andra tecken på åldrande. Minskar överskottsfett. Hjälper till att göra huden klarare, slätar ut grov struktur och gör huden mer förfinad med ökad vitalitet.

  • pH-nivå 3,0 - 4,0.
  • Alla hudtyper, utom känslig hud. Sticker först, man flagnar ganska mycket första veckan. Väldigt bra mot akneärr.

Innehåll: 63 g

Användning

Efter rengöring och användning av ansiktsvatten, applicera i ansiktet vid behov eller två gånger om dagen. Var noga med att undvika området runt ögonen. Följ upp med solskydd. Använd som kur nattetid under 1 månad.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Moisturizer

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Grym
2016-08-30 av: Amanda (ålder: 15-24)
Har använt denna produkt i bara två veckor och jag ser redan skillnad i mitt ansikte! Har mörka ärr i mitt ansikte och har haft detta ett bra tag och inte hittat någon fungerade produkt tills nu... Ärren har blivit ljusare och ansiktet klarare. Älskar denna kräm
Rekommenderas till: Alla med ärrig hy från finnar mm