Peter Thomas Roth
Irish Moor Mud

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Cleanser 250 ml
Beskrivning

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Cleansing Gel är en djuprengöring med luktfri Irländsk hedlera som hjälper till att rengöra huden noggrant genom att avlägsna orenheter som smuts, olja och makeup. För en fräsch, rengjord hy!

Hedlera är en 9000 år gammal lera, skördad för hand på den irländska landsbygden, och har den högsta nivån av organiskt innehåll. Denna lera är rik på näringsämnen, essentiella mineraler och potenta antioxidanter som skyddar mot skador. Svart hijiki tång ger vital näring och fukt medan vulkanaska revitaliserar och rengör huden. Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Cleansing Gel innehåller även aktvierad kol som har en magnetisk effekt för att dra ut orenheter ur huden medan salicylsyra, pilträd och tea tree-olja varsamt avlägsnar portilltäppande döda hudceller för att ge en mjuk och balanserad hud. Hudens textur blir förfinad, synbarheten av porer reduceras och huden lämnas med en matt och klar look.

  • 9000 år gammal Irländsk hedlera, skördad för hand.

  • För en ren, klar & matt hud.

Innehåll: 250 ml

Användning

Applicera en liten mängd på fuktad hud och arbeta upp ett lödder och massera varsamt på ansikte och hals. Undvik ögonområdet. Skölj noggrant med vatten. Använd 1-2 gånger dagligen.

Artikelnummer: 47424

Upptäck mer som Irish Moor Mud

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt