search

Peter Thomas Roth
Skin To Die For

Peter Thomas Roth Skin To Die For SBA logo
Peter Thomas Roth Skin To Die For SBA logoPeter Thomas Roth Skin To Die For
395 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Peter Thomas Roth Skin To Die For har en omedelbar "blurring"-effekt, den verkar utfyllande och reducerar synlighet av porer, fina linjer och imperfektioner med en naturligt matt finish. Ett kraftfullt matterande komplex absorberar överflödig olja me… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Skin To Die For har en omedelbar "blurring"-effekt, den verkar utfyllande och reducerar synlighet av porer, fina linjer och imperfektioner med en naturligt matt finish. Ett kraftfullt matterande komplex absorberar överflödig olja medan Disa-Pore 20 och Evermat™ hjälper till att även över tid främja en jämnare hud med reducerad synlighet av porer.

Skin To Die For har en subtilt och universellt tonad formula som omedelbart smälter in på alla hudtoner och hudtyper. Produkten kan användas under makeup för ett felfritt resultat, eller ensam för en naturligt vacker "no-filter"-look.

  • Lätt färgad primer för alla hudtyper
  • Ger en matt finish
  • Främjar en jämnare hudtextur över tid
  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera varsamt över hela ansiktet och fokusera extra på porer, fina linjer och imperfektioner. Använd som primer under makeup, eller ensam. För optimala och långvariga resultat, applicera dagligen under 28 dagar.

Swedish Beauty Awards 2019: Årets Ansiktsbas över 250 kr!
"En sidenlen liten goding vars inbyggda instafilter verkar utan att synas för att ge perfekt drömhy som varar från morgon till midnatt."

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Matt hud hela dan
2019-01-18 av: Monika S (ålder: 25-34)
Den är den första primer som håller vad den lovar och jag hade provat väldigt många. Lätt att applicera men man ska skaka upp ordentligt innan applicering. Den smälter in i huden och lämnar inte något konstig känsla. Makeup håller hela dan utan att foundationen blir kakig. Den är väldigt lätt så man får inte den känsla att man har en mask eller för mycket makeup på sig.
Rekommenderas till: Alla som vill ha den bästa primer