search

Pixi
Beauty Bronzer + Kabuki Brush

Pixi Beauty Bronzer + Kabuki Brush
Tipsa en vän
Detta lyxiga puder ger din hud en solskysst, varm look - perfekt för att pigga upp din makeup! Tillsammans med den mjuka kabuki-borsten som medföljer är detta en perfekt produkt att ha med sig i necessären hela tiden för att enkelt kunna piffa till d… Läs mer här

Pixi Beauty Bronzer + Kabuki Brush

Detta lyxiga puder ger din hud en solskysst, varm look - perfekt för att pigga upp din makeup! Tillsammans med den mjuka kabuki-borsten som medföljer är detta en perfekt produkt att ha med sig i necessären hela tiden för att enkelt kunna piffa till din makeup med en solskysst look, närhelst du behöver det.

Pudret är silkeslent och ger en naturlig finish samtidigt som det är återfuktande och sitter hela kvällen. Det skyddar även mot fria radikaler med hjälp av bland annat vitamin E. Ge din hud en solkysst, fräsch look på ett kick med denna fantastiska bronzer!

  • Kabuki-borste medföljer (6 cm).

Innehåll: 10,21 g

Användning

Använd den medföljande kabuki-borsten och svep över bronzern över ditt ansikte - specifikt på kinder, panna, haka och på näsryggen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Beauty Bronzer + Kabuki Brush

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5bronzer för bleka
2014-11-08 av: Emilie R
nyansen subtly suntouched är fantastisk för att skänka lite värme åt den vitaste vinterhuden. färgen är mjukt nougatig utan överdrivet skimmer eller röda/orangea undertoner, så den funkar även som en lätt contour.

borsten är okej, mjuk och fin, men absolut inte den bästa. brukar använda real techniques blush brush för denna istället. funkar prima!
Rekommenderas till: folk som vanligtvis behöver foundation i nyanser som "alabaster" och dylikt
5/5Superskön med mjukaste borsten!
2014-06-09 av: Fiffi (ålder: 15-24)
Jättehärlig bronzer som känns silkesmjuk mot huden, lämnar ett naturligt solkysst resultat! Ett stort plus att det ingår en tillhörande borste som dessutom är världens skönaste!
Rekommenderas till: Till alla som vill se naturligt solkyssta ut! :)