Pixi
Flawless Beauty Primer

(5 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 30 ml
Passar ihop med
Pixi
50 ml
Beskrivning

Pixis populära, fantastiska primer som hjälper till att enkelt och snabbt ge dig en felfri, jämn hudton för en mer ungdomligare, friskare look! Denna primer är en perfekt makeup-bas, den återfuktar och ger din hud glöd.

Ibland behöver vi lite hjälp med ''glöden'' i huden, och denna primer är den perfekta lösningen. Formulan är ljuvlig och laddad med ingredienser som älskas av din hud. Med hjälp av kraftfulla anti-aging och stärkande fördelar hjälper den både tillfälligt att jämna ut hudtonen och ger en perfekt bas, samtidigt som den vårdar huden.

  • Perfekt som makeup-bas.

  • Hypoallergen.

Innehåll: 30 ml

Artikelnummer: 57801
Användning

Använd 1-2 pumptryck och applicera över hela ansiktet och halsen innan foundation.

Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Glycerin,C12-15 Alkyl Benzoate,Dimethicone,Ethylhexyl Salicylate,Cetyl Alcohol,Polyacrylamide,C13-14 Isoparaffin,Laureth-7,Steareth-21,Caprylic/Capric Triglyceride,Steareth-2,Caprylyl Glycol,Silica,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Titanium Dioxide (CI 77891),Isododecane,Phenoxyethanol. May Contain: Mica,Panthenol,Bismuth Oxychloride (CI 77163),Iron Oxides (CI 77491,Tetrahexyldecyl Ascorbate,HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer,CI 77491,Tocopheryl Acetate (Vitamin E),Retinyl Palmitate (Vitamin A),CI 77499),Behenyl Alcohol,Water (Aqua / Eau),Carmine (CI 7547).

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Flawless Beauty Primer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt