search

Pixi
Hydrating Milky Serum

Pixi Hydrating Milky Serum
399 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pixi Hydrating Milky Serum är ett näringsrikt serum med en silkeslen och lätt känsla. Den hjälper till att ge huden extra fukt utan att efterlämna en tung känsla. Rosextrakt, jojobaolja och aloe vera ger huden näring medan glycerin har en djupt återf… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Pixi Hydrating Milky Serum

Pixi Hydrating Milky Serum är ett näringsrikt serum med en silkeslen och lätt känsla. Den hjälper till att ge huden extra fukt utan att efterlämna en tung känsla. Rosextrakt, jojobaolja och aloe vera ger huden näring medan glycerin har en djupt återfuktande effekt och vid regelbunden användning kan du känna att huden känns fylligare.

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd både morgon och kväll. Applicera 2-3 droppar på rengjord hud innan ansiktsvatten och återfuktande kräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Pixi Hydrating Milky Serum

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En favorit!!
2017-03-02 av: sara b
Älskar doften! Man känner verkligen att det är förstaklassiga ingridienser som pixi jobbar med. Upptas i huden snabbt utan att lämna oljig hinna. Perfekt för en daglig fukt dos som inte känns klibbig eller för fet.
Rekommenderas till: Torr hy
3/5kass pipette som inte suger upp något..
2016-03-06 av: May S (ålder: 25-34, escentualsinlife.com)
Helt ok serum men det finns bättre.. Pipetten är total värdelös. Den suger inte upp något alls utan man får antingen dra av det som är på pipetten eller så får man banka ut produkten.
Rekommenderas till: alla som vill ha en lite fuktboost
3/5Bra produkt, urusel förpackning
2016-02-16 av: Emma A (ålder: 15-24)
Serumet är helt okej, har inte känt mig torr som jag brukar, det är dessutom lätt och absorberas fort av huden. DÄREMOT är förpackningen ett stort minus. Flaskan är av glas, vilket känns lyxigt till en början men är uselt när man reser. För att få ut serumet ut flaskan är det meningen att man ska använda pipetten som följer med, men serumet är för tjockt för att komma ut ordentligt. Jag har hittills doppat pipetten i flaskan och sen dragit av det som hamnar på den med fingrarna, men vet ej hur jag ska göra när jag kommer närmare botten. Eftersom flaskan är av glas kan du inte heller använda dig av "duschmetoden" och försöka banka ur det sista ur flaskan...så ja, tveksamt om det blir ett återköp. Tyvärr.
Rekommenderas till: dig som har en bättre pipett än den man får med
1/5Usel produkt med lika usel förpackning
2016-07-01 av: Ann-Christin Ö (ålder: 35-44)
Jag köpte detta serum med många förväntningar då jag är en riktig serumjunkie och jag hört mycket bra om Pixi överlag.
Milt sagt är jag besviken.
Serumet kommer i en helt värdelös förpackning. Serumet är för tjockt för denna sortens flaska och pipetten klarar inte av att suga upp eländet då det är som en tjock gel.
Så när du drar upp pipetten ur flaskan och ska stoppa ner den igen så blir det så att serumet på utsidan av pipetten väller över kanterna på flaskan och du har en tjock serumgegga längst hela flasköppningen, vilket inte är optimalt då du förlorar en massa produkt.
Sen är flaskan av glas, så alla med butterfingers får vara försiktiga.
För att få ut det sista ur flaskan så måste du ställa den upp och ner, men sen när du öppnar den så blir ju resultatet att en massa väller ut. Suck!
Och till råga på allt så såg serumet till att jag fick en massa finnar. Så nej, jag kan inte rekommendera denna produkt till någon.
Rekommenderas till: Ingen alls!