search

Pixi
LashLift 188

Pixi LashLift
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pixi LashLift 188 är en unik mascara med vårdande egenskaper som ger extrem precision och mer volym än många andra. Den har en 2-i-1 applikator som tillsammans ger perfekt böjda fransar utan att kladda. LashLift 188 är berikad med polypeptider som vå… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Pixi LashLift 188

Pixi LashLift 188 är en unik mascara med vårdande egenskaper som ger extrem precision och mer volym än många andra. Den har en 2-i-1 applikator som tillsammans ger perfekt böjda fransar utan att kladda. LashLift 188 är berikad med polypeptider som vårdar och förstärker, ricinolja mjukar upp, ger näring och främjar fyllighet till fransarna samt panthenol som återfuktar och mjukgör.

  • 2-i-1 applikator
  • Ger styrka och näring
  • Färg: svart
  • Ger volym och fyllighet

Pixi LashLift 188

Använd den volumiserande borsten närmst fransrötterna och fortsätt ut på fransarna i en rullande uppåtrörelse, Borsta mjukt upp även de fransarna i ytterkant av ögat för att skapa längd och volym. Använd precisionsborsten för att applicera på svåråtkomna fransar i det inre och yttrekant samt nederfransar för definition.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi LashLift 188

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller