Pixi
Lengthy Fiber Mascara

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Black 6.5 g
Beskrivning

Pixi Lengthy Fiber Mascara, en mascara som ger intrycket av längre och fylligare fransar på ett kick! Den unikt böjda borsten omfamnar varje frans med fibrer för en fjäderlätt effekt och den stärkande formulan hjälper till att vårda fransarna samtidigt som den erbjuder en vacker böj och längd som håller länge! Nyckelingredienserna vitamin E, panthenol och kamomill hjälper till att ge näring och vård till fransarna.

  • Färg: Intensiv svart.

Innehåll: 6,5 g

Artikelnummer: 62197
Ingredienser

Glycerin,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Polyisobutene,Cetearyl Olivate,Sorbitan Olivate,Titanium Dioxide,Aqua,Alcohol,Tocopheryl Acetate,Triethanolamine,Cetearyl Alcohol,Sorbitan Sesquioleate,Nylon-12,Beeswax,Hydroxyethylcellulose,Sodium Dehydroacetate,Panthenol,Acrylates Copolymer,CI 77499,Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax,PEG-90M,Nylon-6,Silica.,Polysorbate60,Anthemis NobilisFlower Extract

Upptäck mer som Lengthy Fiber Mascara

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt