search

Pixi
Mattelustre Lipstick

Pixi Mattelustre Lipstick
Tipsa en vän
Pixi Mattelustre Lipstick är ett krämigt läppstift för full täckning och matt finish! Den multifunktionella formulan målar dina läppar i långvariga, intensiva nyanser samtidigt som den vårdar och skyddar läpparna med hjälp av peptider, hyaluronsyra … Läs mer här

Pixi Mattelustre Lipstick

Pixi Mattelustre Lipstick är ett krämigt läppstift för full täckning och matt finish! Den multifunktionella formulan målar dina läppar i långvariga, intensiva nyanser samtidigt som den vårdar och skyddar läpparna med hjälp av peptider, hyaluronsyra samt vitamin C och E. För en fyllig och mjuk look.

Innehåll: 3,6 g

Se filmen!

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Mattelustre Lipstick

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra
2017-07-11 av: Evelina (ålder: 25-34)
Är väldigt nöjd med detta matta läppstift. Sitter länge och ser bra ut. Köpte Peach Blossom som passar ganska bra till mitt kopparfärgade hår. Filmen gjorde att det blev lättare att välja färg.
Rekommenderas till: Alla
5/5Bra hållbarhet
2017-04-29 av: Nathalie G (ålder: 25-34)
Suveränt matt läppstift. Det satt som berget hela dagen och kvällen! Ett av de bästa matta läppstiften jag har testat. Skulle vilja ha flera färger men jag har än så länge bara pure fuschia.
Rekommenderas till: Alla som gillar matta läppstift
4/5Superbra!
2018-01-04 av: Elina L (ålder: 15-24)
Jag har det här läppstiftet i färgen Plumberry och Plump Pink. Plump Pink är bekvämt och ett fint vardagligt läppstift, men Plumberry är min absoluta favorit! Jättebekvämt och håller jättelänge. Kommer garanterat köpa ett nytt när det tar slut.
Rekommenderas till: Alla!
4/5Bra vardagsläppstift
2017-06-29 av: Beatriz (ålder: 25-34)
Det här läppstiftet i färgen Honey Bare är nog det jag använder allra mest, speciellt till vardags. Det är en perfekt nude-färg som sitter bekvämt på läpparna och håller länge. Det enda minuset är att det ibland har en tendens att fastna i torra partier, men det är bara när jag har riktigt snustorra läppar. Tycker ändå att det är ett jättebra läppstift, och funderar på att skaffa det i fler färger.