search

Pixi
Overnight Glow Serum

Pixi Overnight Glow Serum
Tipsa en vän
Pixi Overnight Glow Serum har en exfolierande effekt som fungerar medan du sover. Serumet är berikat med med 10% glykolsyra och arginin, vilket hjälper till att förebygga fina linjer och även solfläckar över tiden. Även berikad med gurka och aloe ver… Läs mer här

Pixi Overnight Glow Serum

Pixi Overnight Glow Serum har en exfolierande effekt som fungerar medan du sover. Serumet är berikat med med 10% glykolsyra och arginin, vilket hjälper till att förebygga fina linjer och även solfläckar över tiden. Även berikad med gurka och aloe vera extrakt för att ge en avslappnande effekt till huden och vitaminerna A, C & E ger näring.

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd på kvällen. Massera 2 till 3 droppar på rengjord hud innan fuktkräm.

Vi rekommenderar att du använder SPF på dagtid, speciellt när man använder en produkt med glykolsyra.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Pixi Overnight Glow Serum

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastiskt reslutat!
2017-03-02 av: sara b
Helt fantastiskt! Jag använder den här på natten istället för natt kräm, ca 3-4 gånger i veckan och skillnaden på min hy är mycket påtaglig! Det är som att den skalar bort allt grått och torrt och får hyn att glänsa med en hälsosam lyster igen. Älskar den här produkten och använder i kombination med glow tonic på morgonen.
Rekommenderas till: alla som vill få tillbaka fin lyster i hyn
2/5ser ingen skillnad
2017-01-09 av: Ellinor (ålder: 15-24)
Kan hålla med om att förpackningen inte var den bästa, tycker dock att den är hanterbar. Problemet för mig är att jag faktiskt inte ser någon skillnad. Har använt den i flera månader nu för att ge den en riktig chans och den gör INGENTING. Älskar serums överlag och har testat en hel del. Var super taggad på att prova den då de reviewer jag läst alla har nämt den kassa förpackningen men ändå talat gott om själva produkten. Jag håller inte med, lägg era pengar på något annat.
Rekommenderas till: ingen
1/5Usel produkt med lika usel förpackning
2016-07-01 av: Ann-Christin Ö (ålder: 35-44)
Jag köpte detta serum med många förväntningar då jag är en riktig serumjunkie och jag hört mycket bra om Pixi överlag.
Milt sagt är jag besviken.
Serumet kommer i en helt värdelös förpackning. Serumet är för tjockt för denna sortens flaska och pipetten klarar inte av att suga upp eländet då det är som en tjock gel.
Så när du drar upp pipetten ur flaskan och ska stoppa ner den igen så blir det så att serumet på utsidan av pipetten väller över kanterna på flaskan och du har en tjock serumgegga längst hela flasköppningen, vilket inte är optimalt då du förlorar en massa produkt.
Sen är flaskan av glas, så alla med butterfingers får vara försiktiga.
För att få ut det sista ur flaskan så måste du ställa den upp och ner, men sen när du öppnar den så blir ju resultatet att en massa väller ut. Suck!
Och till råga på allt så såg serumet till att jag fick en massa finnar. Så nej, jag kan inte rekommendera denna produkt till någon.
Rekommenderas till: Ingen alls!