search

Pixi
Rose Glow Mist

Pixi Rose Glow Mist
Pixi Rose Glow MistPixi Rose Glow Mist
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pixi Rose Glow Mist är en tvåfasig ansiktsspray berikad med 7 typer av rosextrakt och antioxidanter som gör att den stärker huden och ger en svalkande, lugnande känsla. Denna lätta ansiktsmist hjälper till att återfukta, öka elasticiteten och ger sky… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Pixi Rose Glow Mist

Pixi Rose Glow Mist är en tvåfasig ansiktsspray berikad med 7 typer av rosextrakt och antioxidanter som gör att den stärker huden och ger en svalkande, lugnande känsla. Denna lätta ansiktsmist hjälper till att återfukta, öka elasticiteten och ger skydd mot fria radikaler. Rose Glow Mist lämnar huden återfuktad och med en naturligt hälsosam lyster.

  • Rosolja som återfuktar och stärker
  • Arganolja mjukgör och har utslätande effekter
  • Avokadoolja ger närande fettsyror och antioxidanter

Innehåll: 80 ml

Användning

Skakas ordentligt innan användning. Stäng ögonen och spraya över ansikte, dekolletage och nacke.
Kan användas före smink som skydd och återfuktning, efter smink för att ge en naturlig finish till din makeup eller när som helst under dagen för att ge lite extra uppfräschning.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Rose Glow Mist

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller