search

Pixi
Rose Tonic

Pixi Rose Tonic
299 kr
Välj variant först

                  Pixi Rose Tonic
 • 250 ml

299 kr
Tipsa en vän
Pixi's bästsäljande Glow Tonic får en uppföljare i form av Rose Tonic! Detta härliga ansiktsvatten är naturligt återfuktande och hjälper till att balansera hudens PH-värde samt reducera rodnad. Formulan har en rogivande effekt på huden och avlägsnar … Läs mer här

Pixi Rose Tonic

Pixi's bästsäljande Glow Tonic får en uppföljare i form av Rose Tonic! Detta härliga ansiktsvatten är naturligt återfuktande och hjälper till att balansera hudens PH-värde samt reducera rodnad. Formulan har en rogivande effekt på huden och avlägsnar också eventuella makeuprester efter din rengöring.

 • Uppfräschande & fuktgivande
 • Passar alla hudtyper
 • pH-balanserande
 • Parabenfri
 • Vegansk

Användning

Använd med en bomullsrondell morgon och kväll efter rengöring.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Rose Tonic

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Frisk och lugnande
2018-04-30 av: Josephine S (ålder: 25-34)
Provade den här innan den storsäljande Glow Tonic, och jag måste nog säga att jag föredrar denna. Glow Tonic svider en aning om man har något litet sår eller dylikt, men inte denna. Doftar gott av rosvatten och känns lugnande på huden. Nackdelen är den enbart finns i 100 ml (jämfört med 250 ml Glow Tonic), vilket tar slut rätt fort om man använder morgon och kväll. Större volym tack!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ljuvlig
2018-11-27 av: Rebecka S (ålder: 15-24)
Har använt den nu ett tag och den är så bra, tycker att det känns som om den tar det lilla extra som blir kvar när jag tvättar ansiktet.
Den är inte bara bra, utan luktar riktigt gott.