search

Pixi
Vitamin-C Tonic

250 ml Pixi Vitamin-C Tonic
Från:
179 kr
Välj variant först

                  100 ml Pixi Vitamin-C Tonic
 • 100 ml

179 kr

                  250 ml Pixi Vitamin-C Tonic
 • 250 ml

299 kr
Tipsa en vän
Pixi Vitamin-C Tonic är baserad på just C-vitamin som är en kraftfull antioxidant som stimulerar kollagenproduktionen och ger en fin lyster. Detta utjämnande ansiktsvatten innehåller även probiotika som hjälper till att stärka hudbarriären och med hj… Läs mer här

Pixi Vitamin-C Tonic

Pixi Vitamin-C Tonic är baserad på just C-vitamin som är en kraftfull antioxidant som stimulerar kollagenproduktionen och ger en fin lyster. Detta utjämnande ansiktsvatten innehåller även probiotika som hjälper till att stärka hudbarriären och med hjälp av pilbark och fruktextrakt exfolieras även huden för att framhäva en vacker lyster.

 • Innehåller vitamin C
 • Ger fin lyster
 • Jämnar ut

Användning

Använd dagligen på rengjord hud genom att applicera på en bomullspad och svep över ansiktet. Undvik ögonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Vitamin-C Tonic

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Luktar gott men för svag
2019-04-10 av: Elina R (ålder: 25-34)
Pixi har produkter som är billiga, luktar gott och fin förpackning...MEN dom har en alldeles för låg potens nivå. Bättre att lägga lite mer pengar på en produkt med lite mer effekt. Denna funkar som toner, luktar gott och gör rent, men gör inget som den faktiskt lovar så som utjämnar, exfolierar eller tar fram "vacker lyster". Spara dina pengar istället...
Rekommenderas till: Ingen tyvärr