search

Plattång

Plattången är det ultimata verktyget för att skapa en sofistikerad och slät frisyr, men fungerar även väl om du vill skapa lättare lockar eller böja håret i topparna. Hos oss hittar du plattänger med professionell salongsprestanda från märken som ghd, GA.MA, BaByliss och Braun.

En plattång kan vara baserad på olika typer av teknologier, där keramik och turmalin är två av de vanligaste. De flesta moderna plattänger har idag keramiska plattor. Keramiken hjälper till att hålla en jämn värme över hela plattan och gör att plattången värms upp snabbare. Tourmaline är en ädelsten som naturligt avger negativa joner när den värms upp, vilket reducerar statisk elektricitet och gör att hårets fuktighet bevaras. Med hjälp av turmalin-kristallerna får håret därmed också en glansigare yta.

Skydda håret mot värmen
Eftersom värmestyling är en påfrestning för håret rekommenderar vi starkt att du använder ett värmeskydd för att minimera risken för onödigt slitage. Om du plattar håret ofta kan det också vara bra att ge håret återfuktande inpackningar med jämna mellanrum så att håret kan bevara sin glans och styrka. Tips gällande användning av plattång.

65 produkter
ghd IV Styler
Medelbetyg: 5/5 (4 recensioner)
1 559 kr
ghd Gold Mini Styler
1 799 kr 1 949 kr

GA.MA

ghd styler

12
Plattång