search

Priorin

Priorin
Tipsa en vän
Priorin är en lätt och diskret produkt att använda som med dokumenterad effekt bidrar till att hjälpa din normala hårväxt tillbaka. Tillfälligt håravfall eller uttunnat hår är mycket vanligt och orsakas av en tillfällig ändring i hårets livscykel. Ex… Läs mer här

Priorin

Priorin är en lätt och diskret produkt att använda som med dokumenterad effekt bidrar till att hjälpa din normala hårväxt tillbaka. Tillfälligt håravfall eller uttunnat hår är mycket vanligt och orsakas av en tillfällig ändring i hårets livscykel. Exempelvis under längre eller oavbrutna stressiga perioder, långvarig ensidig kost, vid hormonella förändringar (som graviditet/amning och under klimakteriet) och vid årstidsskiftningar.

Därför finns Priorin som tillför näringsämnen och mineraler direkt till hårroten - inifrån. Priorin är en unik formula som bidrar till att bevara ditt hår. Dess formula innehåller biotin, ett viktigt näringsämne, sedan länge känt just för att bevara håret.

Innehåll: 60 st

Användning

Tag två kapslar om dagen efter måltid. Kapslarna kan tas vid olika tidpunkter eller samtidigt. För att uppnå bästa resultat bör Priorin användas under tre till sex månader. Det fungerar mycket bra att upprepa kuren vid behov och Priorin är lämplig för långvarig användning.

Priorin är utvecklat för kvinnor som drabbats av tillfälligt uttunnat hår och skall inte ges till barn under 12 år. Om du är gravid, kontakta och rådgör med din läkare innan du använder Priorin.

FAQ

Hur fungerar Priorin?

Priorin förser hårroten med de näringsämnen som behövs för att förbättra hårtillväxten. Om hårrötterna inte fungerar som de ska kan det orsaka problem med hårets tillväxt. Priorin kan ge dig fler hårstrån i tillväxtfasen och motverka förtunnat hår.

Hur ska jag använda Priorin?

Rekommenderad dosering är 2 kapslar per dag efter måltid. Dagsdosen bör inte överskridas. Kapslarna kan tas samtidigt eller var och en för sig.

Är Priorin laktosfritt?

Ja, Priorin är fri från laktos.

Kan man ta Priorin när man är gravid?

Priorin innehåller naturliga ämnen, men vi rekommenderar att du rådgör med din barnmorska/ läkare före användning.

Kan jag ta Priorin när jag ammar?

Ja, Priorin kan användas under amning. Det finns inga dokumenterade studier på detta, utan baseras på över 50 års användning i Europa. Kontakta läkare eller barnmorska och rådgör,

Kan Priorin ge biverkningar?

Det finns mycket få biverkningar rapporterade, men ta för vana att alltid läsa igenom innehållsförteckningen så att du inte är allergisk mot något innehållsämne.

Kan det växa hår på andra ställen på kroppen vid användning av Priorin?

Nej, Priorin stimulerar bara hårrötterna i hårbotten (på huvudet) och inte på armar, ben eller överläpp.

Kan jag använda Priorin om jag är glutenallergiker?

Bayer kan inte garantera att vetegroddsoljan använd i Priorin är 100% glutenfri, så nej - Priorin kan inte användas av glutenallergiker.

Kan män också använda Priorin?

Det finns inget hinder för att män också kan använda Priorin. Det finns dock inga studier med Priorin på män. Men kvinnor och män har samma typ av hårrötter, så om hårroten är intakt, kan Priorin även hjälpa män med förtunnat hår.

Vad händer om jag tagit för många kapslar?

En överdriven konsumtion kan ge en laxerande verkan.

Priorin innehåller gelatin - vilken typ gelatin?

Gelatinet i Priorin kommer från nötdjur.

Vetegroddsolja, Hirsextrakt, Geleringsmedel: Gelatin, Fuktighetsbevarande medel: Gelycerol, Förtjockningsmedel: Gult bivax, Vitaminer: Vitamin B5 (Kalciumpantotenat), Vitamin B7 (Biotin), Emulgeringsmedel: Sojalecitin, Aminosyra: Systin, Stabiliceringsmede: Magnesiumoxid, Färgämnen: Järnoxider (Brun, Röd & Gul), Titandioxid, Aromämnen, Vanillin, Acetanisol, Ytterbehandlingsmedel: Medellångkedjiga Triglycerider,

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Priorin

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller