search

Proclé
Face Makeup Remover

Proclé Face Makeup Remover
60 kr75 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Proclé Face Makeup Remover är en mild makeup-rengöring som tar bort all smuts, orenheter, vattenfast smink och solskyddsprodukter. Förstärkt med antioxidantrikt Acai- och Goji-extrakt som verkar fuktgivande och mjukgörande på huden. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Proclé Face Makeup Remover

Proclé Face Makeup Remover är en mild makeup-rengöring som tar bort all smuts, orenheter, vattenfast smink och solskyddsprodukter. Förstärkt med antioxidantrikt Acai- och Goji-extrakt som verkar fuktgivande och mjukgörande på huden.

  • Fri från alkohol.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 200 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Ingredients is ECOCERT Certified.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Proclé Face Makeup Remover

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Helt ok....
2014-10-18 av: Hannah H
Alltså de är vad man får för ett så lågt pris, de tar rätt lång tid för mig att få bort sminket med denna men den är i alla fall bra för den som har extremt fet hy (som mig själv) för många andra make up removers gör bara min hy fetare!
Dock finns de bättre
Rekommenderas till: För folk med fet hy
2/5Värdelös
2011-12-29 av: Felicia L (ålder: 15-24)
Den här make-up removern är inte bra. Det går knappt att få bort sminket med den även om man har en dyngblöt rondell. Har väldigt svårt att tänka mig att den kan ta bort vattenfast smink när den knappt kan ta bort vanligt! Och det svider i ögonen när man använder den. Visst att den är billig, men jag kmr aldrig köpa den igen. Den får två plus enbart för att den luktar gott och gör huden kring ögonen rätt mjuk. Men det den är ämnad att göra, dvs ta bort smink är den värdelös på!
Rekommenderas till: Ingen