search

Puma
Jam Man EdT

Puma Jam Man EdT
Puma Jam Man EdTPuma Jam Man EdT
Tipsa en vän
Puma Jam är en aromatisk, fruktig fougere. Doften har fräscha, saltiga och vattniga ackord som övergår i tropiska noter. Resultatet är en doft som vibrerar av den härliga känslan av sommar och sol. Läs mer här

Puma Jam Man EdT

Puma Jam är en aromatisk, fruktig fougere. Doften har fräscha, saltiga och vattniga ackord som övergår i tropiska noter. Resultatet är en doft som vibrerar av den härliga känslan av sommar och sol.

Doften öppnar med fräscha noter av äpple, mandarin och grön ananas som leder till ett hjärta av kryddig kardemumma, grön anis och marina ackord samt kryddig kardemumma. Basen kompletterar kompositionen med varma noter av tropiska träslag, varm ambra och indonesisk patchouli.

Doftnoter

Toppnoter

Äpple, Italiensk Mandarin & Grön Ananas.

Hjärtnoter

Fransk Lavendel, Kardemumma, Grön Anis & Marina Ackord.

Basnoter

Varm Ambra & Drived Indonesisk Patschouli.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Puma Jam Man EdT

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller