search

PÜR
All that Pops Lip Gloss Gift Set

Pürminerals All that Pops Lip Gloss Gift Set
Tipsa en vän
Att uppnå denna säsongs hetaste look för läpparna är bara en kyss bort! Detta set innehåller fyra fantastiska nyanser för både natt och dag. Läs mer här

PÜR All that Pops Lip Gloss Gift Set

Att uppnå denna säsongs hetaste look för läpparna är bara en kyss bort! Detta set innehåller fyra fantastiska nyanser för både natt och dag.

Ett set av kyss-vänliga, vårdande läppglans-sticks som omsluter läpparna i vågade, sensuella färger med en kladd-fri, satin finish - nu kan du få förföriska läppar som 'poppar' med enkelheten av denna jumbo, indragningsbara penna.

Detta set innehåller:
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

PÜR All that Pops Lip Gloss Gift Set

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jag är kär!
2014-02-25 av: Hanna S (ålder: 25-34)
Vilket underbart och prisvärt set!
Alla pennorna är starkt pigmenterade och sitter kvar länge. Det är lätt att bygga upp från lätt täckning till full täckning och de ger glans utan att bli som ett läppglans. Enkel att applicera även utan spegel med den smarta pennan. Dessutom är de otroligt mjukgörande och man behöver inte oroa sig för att läpparna ska flagna eller se spruckna ut.

Tänkte beskriva färgerna eftersom jag saknade det när jag köpte produkten:
Från vänster till höger på bilden:

Tickled: en bra nude-färg åt det brun-rosa färgen. Väldigt lätt täckning och ger ett väldigt naturligt resultat. Det är faktiskt denna som har blivit mest använd.

Desired: underbar intensiv mörk bärig färg med lite plommonlila drag. Väldigt varm och mjuk med stark intensitet.

Amped: en klassisk röd färg som drar åt orange/persika, medelstark intensitet. Tillsammans med en intensiv eyeliner så får man en supersnygg retro-look!

Shocked: klassisk rosa färg med medelstark intensitet, ser jättefin ut både när man har en väldigt lätt täckning och när man jobbar upp intensiteten.

Det här är verkligen ett utmärkt set och man får fyra väldigt användbara och klassiska färger. Jag trodde bara att jag skulle använda två av pennorna, men jag har använt alla fyra nästa lika mycket och har ofta svårt att välja mellan dem på morgonen :)

Jag köpte detta för 325:- och det priset är för bra för att vara sant! KÖP!
Rekommenderas till: De som vill ha ett komplett läppfärg-set till ett bra pris och med hög kvalitet!