search

PÜR
CC Cream Broad Spectrum SPF 40

Pürminerals CC Cream Broad Spectrum SPF 40
Tipsa en vän
Pürminerals CC Cream Broad Spectrum SPF 40 är en allt-i-ett-produkt. Krämen är en fuktkräm, primer, foundation och solskydd i ett. Tack vare aktiva växtbaserade ingredienser hjälper denna CC-kräm till att skydda, reducera och ge din hud en perfekt fi… Läs mer här

PÜR CC Cream Broad Spectrum SPF 40

Pürminerals CC Cream Broad Spectrum SPF 40 är en allt-i-ett-produkt. Krämen är en fuktkräm, primer, foundation och solskydd i ett. Tack vare aktiva växtbaserade ingredienser hjälper denna CC-kräm till att skydda, reducera och ge din hud en perfekt finish!

Den silikonfria formulan verkar på mörka fläckar, orenheter och reducerar synligheten av fina linjer samtidigt som du får en jämn hudton. Du får en klar, jämn och fin hud!

  • SPF 40.
  • Passar alla hudtyper.
  • Fri från silikon.

Innehåll: 44 g

Användning

Värm en liten mängd i handflatorna, och massera in tills den smält in i huden. Du kan även använda den under en Pürminerals 4-in1-produkt som bas, för en fullt täckande finish.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

PÜR CC Cream Broad Spectrum SPF 40

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar
2015-08-23 av: Matilda W (ålder: 15-24, matildawic.wordpress.com)
Jag har färgen Light och den anpassar sig fint till ens egen hudton. Naturligt, går att bygga upp täckning. Funkar nästan bäst utan primer under. Jag har en primer från Laura Mercier och om jag applicerar CC creamen över så kan det vara lite segt och svårt att få ett jämt resultat. Annars är den +++++