Pureology
Color Fanatic

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Instant Deep Conditioning Mask 150 ml
Beskrivning

En rik och vårdande hårmask från Pureology för färgbehandlat hår med allt du väntar dig av en mask samt mycket mer! Förutom att ge mycket näring och fukt till ditt hår så arbetar Instant Deep Conditioning Mask också med att verka omedelbart utredande, förebygga kluvna hårtoppar, skydda mot yttre påfrestningar samt stärker håret och bevarar din hårfärg.

Colour Fanatic™-serien, det första hårvårdssystemet i sitt slag som med 21 essentiella fördelar förbereder, skyddar och förskönar färgbehandlat hår. Man har kombinerat ett exklusivt AntiFadeComplex med frön från fänkål, samt en blandning av naturliga oljor från camelina, kokos och olivolja. Den unika sammansättningen skyddar och stärker håret för perfekt och hållbar hårfärg varje dag, samtidigt som håret även får en otrolig mjukhet och boostas med fukt.

  • Näring & fukt

  • Förebygger kluvna hårtoppar

  • Färgbevarande

  • Omedelbart utredande

Innehåll: 150 ml

Artikelnummer: 39148

Upptäck mer som Color Fanatic

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt