search

PureSkin 24/7
, 30 kapslar

PureSkin 24/7, 30 kapslar
Tipsa en vän
En kapsel om dagen för fin och fräsch hud. Näringsmässig hjälp mot oren hud. För hudens välbefinnande. Bevara hudens normala fukt och pH-balans. Läs mer här

PureSkin 24/7, 30 kapslar

En kapsel om dagen för fin och fräsch hud. Näringsmässig hjälp mot oren hud. För hudens välbefinnande. Bevara hudens normala fukt och pH-balans.

Många ungdomar och även vuxna har oren hud som producerar mycket talg och gör att finnar kan uppstå. PureSkin innehåller Praventin™, som är ett bioaktivt proteinkomplex, rikt på laktoferrin. Laktoferrin är ett mjölkprotein som ger näringsmässig hjälp inifrån och motverkar orenheter i huden. PureSkin™ hjälper till att bevara hudens naturliga fukt- och pH-balans. Passar så väl unga som vuxna.

Hur god effekt kan jag vänta mig av PureSkin?

I en klinisk studie utförd på 44 tonåringar med problemhud visades det på 71% minskning av blemmor efter en månad och 95% efter två månader.

Hur lång tid tar det innan man märker skillnad?

Många tonåringar har märkt effekt redan efter några dagar. I studie visades signifikanta resultat redan efter två veckor. Resultaten är individuella, så minst en månad (en förpackning) bör man ändå räkna med.

Finns det några biverkningar sammankopplade med produkten?

Den viktigaste komponenten i Praventin är laktoferrin, ett naturligt förekommande protein som förekom-mer i bröstmjölk i mängder om 1 gram per dag. Detta protein har i stor utsträckning studerats utan några rapporter om mänskliga effekter vid normalt intag och toxikologiska studier har utförts

Studie: "A whey protein complex for skinbeauty from the inside out" - Petra Caessens, Ph.D., Wendeline Wouters, Ph.D. Rick de Waard, Ph.D., and Angela Walter DMV International

Innehåll: 30 kapslar

Användning

Dosering: 1 kapsel per dag. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

Förvaring: Torrt, i rumstemperatur. Oåtkomligt för barn.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

En kapsel innehåller 200 mg Praventin™ - Bioaktiv Peptidblandning.

FAQ

Vilken är den aktiva substansen i PureSkin?
Den aktiva substansen heter Praventin och är ett bioaktivt proteinkomplex rikt på mjölkproteinet laktoferrin.

Hur verkar PureSkin?
PureSkin ger näringsmässig hjälp inifrån och motverkar orenheter, samt hjälper till att bevara hudens naturlig fukt- och pH-balans.

Hur lång tid tar det innan jag märker effekt?
I studier har deltagare märkt att de börjat få effekt inom någon vecka efter påbörjat intag. För god effekt rekommenderas minst åtta veckor.

Avtar effekten efter en tids användning?
Nej, studier visar att effekten kvarstår över åtta veckors studieperiod.

Kan jag sluta ta PureSkin när jag tycker att min hud blivit problemfri?
När studiedeltagarna slutade ta PureSkin efter åtta veckor och en utvärdering gjordes fyra veckor senare kunde man se att besvären återkommit.

Hur länge ska jag ta PureSkin?
PureSkin är ett tillskott som tas dagligen så länge det behövs. Om hormonellobalans är en bakomliggande orsak (vanligast i tonåren) till oren hud kan man med fördel fortsätta med tillskottet tills balansen är återställd.

Har det någon betydelse vilken tid på dagen jag tar kapseln?
Nej, du kan passa in den i din egen dagliga rutin.

Vad står namnet PureSkin 24-7 för?
PureSkin (ren hud) 24-7 (tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan).

Finns det andra faktorer som kan påverka min hud?
Arvsanlag, hormonellbalans, pH-värde (rengöring), klimat (värme, sol), kost (näringsvärde) mm.

Varifrån kommer den aktiva substansen?
Den aktiva substansen kommer från processad komjölk.

Kan jag få samma effekt genom att dricka mjölk istället?
Nej, för att få samma mängd aktiv substans måste du dricka 6-7 liter mjölk. Förutom att du blir oerhört mätt så blir den aktiva substansen mycket utspädd.

Kan jag ta PureSkin om jag är laktosintolerant eller komjölksallergiker?
Mängden laktos i Praventin är mindre än 1% så tillskottet kan användas av de flesta laktosintoleranta personer om det används i rekommenderad dos. Komjölkallergiker bör ej använda PureSkin då den aktiva substansen kommer från mjölkprotein.

Innehåller PureSkin någon genmanipulerad ingrediens?
Nej, PureSkin är GMO-fri.

Kan jag ta PureSkin om jag är gravid eller ammar?
Studier saknas och användning kan därför inte rekommenderas.

Kan jag ta PureSkin om jag använder läkemedel?
Rådfråga alltid din läkare innan du kombinerar kosttillskott med läkemedel, då studier saknas på området.

Är PureSkin fritt från biverkningar?
PureSkin är ett kosttillskott och det finns inga kända biverkningar. Den viktigaste komponenten i det verksamma innehållet Praventin är laktoferrin, ett naturligt förekommande protein som förekommer i bröstmjölk i mängder om 1 gram per dag. Detta protein har i stor utsträckning studerats utan några rapporter om oönskade effekter vid normalt intag. Toxikologiska studier har även utförts.

Kan jag ta PureSkin om jag är vegetarian?
Kapselskalet är gjort av gelatin från nötkreatur.

Går det att dela kapseln och endast inta pulvret?
Ja, det fungerar lika bra.

Innehåller PureSkin något från svin?
Nej.

Kan PureSkin tas vid glutenallergi?
Ja, PureSkin innehåller inte gluten.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

PureSkin 24/7, 30 kapslar

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Börjar bli finnfri..
2010-09-29 av: Sara E (ålder: 25-34, candis.se)
Jag provade detta i ca 2-3 månader. Tyckte då inte jag såg någon större skillnad alls. När jag sedan slutade med dom så kom småfinnarna tillbaka direkt. Nu har jag börjat igen och kommer inte släppa denna produkt i första taget :) men för att den fungerar på mig så betyder inte det att den fungerar på andra och ge den inte bara en månad utan minst 2-3 för att se ett resultat.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Toppen produkt
2011-05-16 av: Helena Ulrika L (www.cosmopolitan.se/blog/modell19)
Jag har olika ibland har jag problem hy ibland är den jätte bra. Men kulle behöva en produkt som kan göra så den blir problemfri. Jag vart jätte glad när jag insåg att dom här funkade jag såg skillnad ganska fort och det här är något jag kommer att forsätta med en lång tid framöver
Rekommenderas till: Till alla med problem hy
5/5Ren hud NU!
2010-10-11 av: Davida Maria Alexandra M (ålder: 15-24, cashmerelolita.blogg.se)
Jag har alltid haft perfekt hy. Helt plötsligt vaknade jag upp en dag med massor av finnar över hela kinderna och fick panik! Jag led av detta i några månader tills jag fick höra om PureSkin som jag provade. Jag såg resultat redan efter några veckor. Huden är mycket mjukare och mer elastisk. Och om man väljer att klämma på eventuella finnar (gud förbjude) ger huden efter och pormasken lämnar huden utan protest. Detta utan det sedvanliga blodspillet och ärrbildningen. Helt enkelt fantastiskt!
Nu har ju inte jag svår acne och kan därför bara rekommendera produkten till dig vars hy är i oblanas.

Enda minuset är egentligen det höga priset.
Rekommenderas till: Dig som lider av acne
4/5Funkar faktiskt
2011-09-16 av: Anna (ålder: 25-34)
Faktiskt så har min hud börjat bli bättre på bara några dagar efter att jag börjat äta dessa kapslar. Jag har haft problem med akne så länge jag kan minnas, men på senare år har det blivit bättre men jag får fortfarande finnar då och då. Nu märker jag att huden ser friskare ut och jag får inte finnar lika ofta och mycket längre, så det verkar funka! Värt att testa!
Rekommenderas till: Finniga personer
1/5Har fått ännumera finnar!
2011-12-12 av: Maria Victoria G (ålder: 25-34)
Jag har i mååånga år lidit av acne. Har fått hjälp av medeciner och läkare. Men man kan inte hela livet äta antibiotika och piller hit och dit. Så jag har nu varit utan piller från läkare i över ett år nu. Men jag vill ju oxå vara vacker och finnfri om så bara för en endaste dag! Jag är så trött på att vara finnig och se ofräch ut.

Har nu ätit dessa tabletter i två månader nu.. Och jag har aldrig varit så FINNIG! Jag har till och med fått finnar på mitt bröst och halsen. Där har jag aldrig hafft finnar förut. Helt galet mycket! Verkligen inget att rekomendera! Jag är så besviken och ledsen.. Jag ska tydligen för evigt vara ful och finnig.. :-(
Rekommenderas till: Ingen