search

Pürminerals Brow Perfection Trio

Pürminerals Brow Perfection Trio
Tipsa en vän
Definiera dina ögonbryn med det formande vaxet som arbetar för att vårda, forma och släta ut dina naturliga ögonbrynshår och förstärk ditt naturliga hår med det unika mineralpudret som går att matcha för att hitta just din nyans. Läs mer här

Pürminerals Brow Perfection Trio

Definiera dina ögonbryn med det formande vaxet som arbetar för att vårda, forma och släta ut dina naturliga ögonbrynshår och förstärk ditt naturliga hår med det unika mineralpudret som går att matcha för att hitta just din nyans.

Innehåll: 2,3 g

Användning

Forma med vaxet och färglägg med mineralpudret.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pürminerals Brow Perfection Trio

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Mesig färg...
2013-08-09 av: Hilah
Färgen fastnar inte lätt, och passar bara väldigt ljusa personer. Är man brunett så funkar den inte. Man måste också gå på flera gånger för att färgen ska fastna, vilket gör det väldigt tidskrävande. Skulle nog vara snygg för blondiner...
Rekommenderas till: Ljushåriga