search

Real Techniques
Duo-Fiber Collection Limited Edition

Real Techniques Duo-Fiber Collection
Real Techniques Duo-Fiber CollectionReal Techniques Duo-Fiber CollectionReal Techniques Duo-Fiber Collection
Tipsa en vän
Ett helt fantastiskt set med tre borstar från Real Techniques som har duo-fiber, vilket innebär att du kan använda dem med puder, kräm och flytande makeup! Med detta set kan du bygga upp färg och textur på ditt sätt, för ett professionellt HD-resulta… Läs mer här

Real Techniques Duo-Fiber Collection Limited Edition

Ett helt fantastiskt set med tre borstar från Real Techniques som har duo-fiber, vilket innebär att du kan använda dem med puder, kräm och flytande makeup! Med detta set kan du bygga upp färg och textur på ditt sätt, för ett professionellt HD-resultat även i starka ljus.

Real Techniques första duo-fiber set i begränsad upplaga är underbar för dig som vill ha en enkel, men perfekt makeup-applicering! I setet får du med en borste för ansiktet som du kan använda för puder och bronzer i alla former, även en konturborste för en kontrollerad applicering vid exempelvis rouge och en borste för ögonskugga, så du får till den perfekta finishen när du tillexempel vill göra en sotad makeup.

  • Duo-fiber-borst.
  • Material: Syntetisk borst (Taklon) & aluminium-handtag.
  • Ej testade på djur.
Detta set innehåller:
  • Real Techniques Duo-Fiber Face Brush, 18 cm
  • Real Techniques Duo-Fiber Contour Brush, 16 cm
  • Real Techniques Duo-Fiber Eye Brush, 15 cm

Användning:

Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Real Techniques Duo-Fiber Collection Limited Edition

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra kit!
2014-07-04 av: Pauline M
Jag köpte ett gäng borstar från Real Techniques och är så nöjd. Jag hade problem med rodnader och eksem/allergireaktion. Försökte reda ut om det var sminkprodukterna eller borstarna. Provade mig fram med produkter och borstar. Och köpte dessa tillslut i hopp om! Och nu har utslagen slutat, så det var mina borstar som var dåliga. Skönt att slippa massa nya produkter.
Detta kit levererar verkligen! Puderborsten är otroligt mjuk så jag vill inte sluta när jag applicerar puder. Konturborsten gör sitt jobb väl! Har länge letat efter en perfekt konturborste med rätt form och känsla och detta är den. Sista borsten, den lilla, har jag hittills endast använt till att blanda ut min concealer med och den funkar utmärkt till det. Det blir verkligen flawless!
Tveka inte, köp!
Rekommenderas till: Alla. Bra overall kit som alla borde ha. Borstar som funkar till mycket.
Var den här recensionen hjälpsam? Logga in för att rösta