search

Real Techniques
Shading Brush

Real Techniques Shading Brush
Tipsa en vän
Framhäv dina ögon med denna ögonskuggsborste med superlyxig taklonborst som är idealisk för intensiva eller mjuka, professionella skuggor med HD-resultat även i starka ljus. Läs mer här

Real Techniques Shading Brush

Framhäv dina ögon med denna ögonskuggsborste med superlyxig taklonborst som är idealisk för intensiva eller mjuka, professionella skuggor med HD-resultat även i starka ljus.

  • Storlek: 13 cm
  • Material: Aluminiumhandtag & Taklon, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår.

Användning

Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Real Techniques Shading Brush

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar!
2013-12-09 av: Natalie
Är verkligen supernöjd med denna borste! Passar perfekt till att både applicera ögonskugga och till shading. Trots den lite fluffiga formen är det lätt att lägga skuggan precis där man vill ha den. Prisvärd och kanonbra, tveka inte att köpa! :)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Toppen
2017-11-09 av: Hanna J (ålder: 35-44)
Återigen över förväntan! Billigt och bra! Suddar ut hårda kanter helt perfekt.
Rekommenderas till: Penseljägare
2/5Nja.
2017-10-29 av: Linnéa
Det här är ögonskuggsborsten som ligger och skräpar hos mig och används nästan inte. Den plockar så fort upp mycket produkt även fast jag bara duttar i skuggan och slår av. Det blir alldeles för mycket. Den är inte heller så bra att sudda ut med tycker jag. även om den är ren och bara ska tona ut skuggan jag redan lagt på locket så fångar den upp mycket produkt igen och blir inte så bra. Det funkar hyfsat som pensel till concealer när jag vill bara ha de på enstaka punkter.
Rekommenderas till: Det finns bättre penslar till ögonskuggor.