search

Real Techniques
Starter Set

Real Techniques Starter Set
Tipsa en vän
Fem stycken supermjuka borstar med lyxig taklonborst som är idealiska till att jämnt applicera professionella sminkningar med HD-resultat även i starka ljus. Läs mer här

Real Techniques Starter Set

Fem stycken supermjuka borstar med lyxig taklonborst som är idealiska till att jämnt applicera professionella sminkningar med HD-resultat även i starka ljus.

  • Material: Aluminiumhandtag & taklonborst, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår.
Innehåll:
  • Base Shadow Brush
  • Deluxe Crease Brush
  • Accent Brush
  • Pixel-Point Eyeliner
  • Brow Brush
  • Borstväska.

Användning

Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Real Techniques Starter Set

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Nya favorit borstar
2012-09-08 av: Vega L
Älskar dessa borstar!! Märker att jag har börjat överge mina MAC borstar i äkta hår för dessa.
De är har fler användnings områden och känns lättare att rengöra tack vare att de är syntetiska, kommer definitivt att köpa en uppsättning till.
Ett litet minus är att man inte kan köpa borstarna en och en, finns några jag föredrar och skulle vilja köpa separat.
Rekommenderas till: Alla.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super!
2017-08-02 av: Therese J
Jättebra penslar, älskar dem! Framförallt deluxe crease brush, den är sååååå bra! Jag tycker att ögonbrynspenseln är lite väl stor men alla borstar är av bra kvalitet. De känns fortfarande som nya efter över ett års intensiv användning. Dessutom används inget djurhår vilket är jättebra!
Rekommenderas till: Alla som vill ha penslar av hög kvalitet
5/5Underbara!
2014-12-25 av: Ywonne H
Väldigt bra och prisvärda borstar! Första gången jag såg och läste om dem var jag lite tveksam men nu när jag letat efter nya borstar intensivt och med ett bra pris för plånboken så föll jag pladask för de här borstarna och min förälskelse blev starkare när jag provade dem! Om man har bra borstar är det lättare att få snygg sminkning vilket de gör. Borstarna är väldigt mjuka, bra formade och kan använda dem med oljiga och torra produkter då de är syntetiska.
Rekommenderas till: Alla som vill ha kvalitetsborstar till bra pris.
5/5Underbara!
2013-04-03 av: Erika (ålder: 15-24, www.erikasundelin.webblogg.se)
Precis som alla andra borstar från real techniques är dessa borstar helt underbara! Har användning för alla mina borstar och älskar dom! Skulle verkligen kunna köpa ett till set så jag har två av varje borste. Rekommenderar verkligen dessa borstar både för dom är billiga och att det är riktigt bra kvalité :)
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa ögonskuggsborstarna!
2012-09-05 av: Kajsa J
Som jag har skrivit i min recension om "Core Collection" borstarna så är dessa även mina favorit borstar! Borstarna är så mjuka och fina och är så otroligt lätta att jobba med.
Rekommenderas till: Alla som vill ha fin ögonsminkning!
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5"Bra-att-ha-kit"
2015-01-08 av: Sara B (ålder: 25-34)
Toppen för nybörjare! Det finns en pensel för allt. Rent personligen förstår jag inte varför de gjort vinkelborsten så tjock med tanke på att jag ofta brukar använda dem till eyeliner och ögonbryn så den använder jag aldrig. Eyelinerpenseln är även den lite för tjock för min smak plus att crease borsten även den är för stor. Jag gör som tjejerna säger och använder den till concealer under ögonen istället.
Rekommenderas till: Nybörjaren/budget