search

REN
Atlantic Kelp And Magnesium Anti-fatigue Body Cream

REN Atlantic Kelp And Magnesium Anti-fatigue Body Cream
Tipsa en vän
REN Atlantic Kelp And Magnesium Anti-fatigue Body Cream är en mjukgörande kräm som passar all hudtyper. Formulan är berikad med magnesium och plankton extrakt som tillsammans hjälper till att vårda och återuppliva en trött, skadad hud. Krämen återfuk… Läs mer här

REN Atlantic Kelp And Magnesium Anti-fatigue Body Cream

REN Atlantic Kelp And Magnesium Anti-fatigue Body Cream är en mjukgörande kräm som passar all hudtyper. Formulan är berikad med magnesium och plankton extrakt som tillsammans hjälper till att vårda och återuppliva en trött, skadad hud. Krämen återfuktar på djupet samt främjar en mer elastisk och smidig hud.

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 200 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller