search

REN
Bio Retinoid Anti-Ageing Cream

REN Bio Retinoid Anti-Ageing Cream
Tipsa en vän
En underbar anti-ageing-kräm som ger effektiva resultat tack vare bland annat retinol, utan att irritera din hud. Den hjälper till att förbättra hudens vitalitet och lyster. Den ger näring och återfuktning på djupet samtidigt som den reducerar synlig… Läs mer här

REN Bio Retinoid Anti-Ageing Cream

En underbar anti-ageing-kräm som ger effektiva resultat tack vare bland annat retinol, utan att irritera din hud. Den hjälper till att förbättra hudens vitalitet och lyster. Den ger näring och återfuktning på djupet samtidigt som den reducerar synligheten av rynkor och fina linjer, vilket ger din hud ett mjukare, lenare, fastare utseende med mer lyster!

  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd två gånger dagligen. Applicera en generös mängd och massera över rengjort ansikte och hals tills krämen absorberats.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

REN Bio Retinoid Anti-Ageing Cream

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Super!!
2014-05-10 av: Elin J (ålder: 25-34, baws.se/elin)
Vilken superkräm! Återfuktande och går snabbt in i huden utan att kännas kladdig. Fina linjer blir mindre synliga. Passar min känsliga hud som handen i handsken och min annars så oljiga hy har blivit mattare. Värd varenda krona! Kööööp!!
Rekommenderas till: Passar alla hudtyper men mer rekommenderad till en "mogen hy"