search

REN
Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask

Ren Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask
449 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
REN Evercalm™ Ultra Comforting Rescue Mask är en fuktgivande mask för känslig hud som hjälper till att reducera rodnat och irritation. Den avslappnande masken är berikad med bio-aktiva komplex som bygger upp hudens skyddsbarriär samtidigt som d… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

REN Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask

REN Evercalm™ Ultra Comforting Rescue Mask är en fuktgivande mask för känslig hud som hjälper till att reducera rodnat och irritation. Den avslappnande masken är berikad med bio-aktiva komplex som bygger upp hudens skyddsbarriär samtidigt som det återfuktar, avstressar och boostar den allmänna hudhälsan.

  • Återfuktande, avslappnande mask
  • Passar en känslig hy

Innehåll: 50 ml

Användning

Massera in ett generöst lager på rengjord hy och låt den ligga kvar i 10-15 minuter, skölj sedan bort med kallt vatten. Använd tre gånger i veckan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller