search

REN
Flash Defence Anti-Pollution Mist

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist
289 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En ultralätt mist från REN som ger dig ett effektivt och omedelbart skydd mot förtida ålderstecken orsakade av miljöföroreningar och skadliga fria radikaler. Flash Defence Anti-Pollution Mist hjälper till att stärka hudens naturliga skydd mot oxidati… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist

En ultralätt mist från REN som ger dig ett effektivt och omedelbart skydd mot förtida ålderstecken orsakade av miljöföroreningar och skadliga fria radikaler. Flash Defence Anti-Pollution Mist hjälper till att stärka hudens naturliga skydd mot oxidativ stress och förmågan att göra sig av med restprodukter. Den jobbar också med att bekämpa trötthetstecken och glåmighet.

UV-ljus och miljöföroreningar så som cigarettrök, avgaser och tungmetaller bidrar till att fria radikaler sprids till hudytan. Fria radikaler framkallar oxidativ skada som försätter hudceller i ett tillstånd av "oxidativ stress". Huden blir överbelastad och förlorar då sin utstrålning, samtidigt som många av dess vitala funktioner försämras.

  • Uppfriskande
  • Omedelbart skyddande
  • Stärker hudens naturliga skydd
  • Reducerar trötthetstecken

Innehåll: 60 ml

Nyckelingredienser
  • Biosackarid Gum-4 från majssorbitol och jästfermentation bildar en osynlig barriär som fungerar som en "andra hud" för att skydda huden mot föroreningar och fria radikaler, utan att vara klibbig.
  • Zink & aminosyror från mangan utvunna via lågmolekylära fraktioner av wakame-algen skyddar huden mot oxidativ stress.
  • Quercetin (aminosyra) utvunnen via enzymatisk biokatalys av pagodträdblommor; boostar hudens reparerande antioxidantskapacitet och stimulerar cellernas reparation.
  • Alfaglukan från jäst avlägsnar cellernas slaggämnen och förlänger deras livslängd.
Användning

Applicera misten frikostigt för att täcka ansikte, hals och dekolletage. Kan appliceras över smink och kan återappliceras under dagen.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller