search

REN
Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion

Ren Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion
579 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
REN Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion är en rikligt återfuktande kräm som är gjord för att verka i harmoni med huden, hjälpa till att förebygga tecken på åldrande som uppkommit till följd av fuktfattig hud. Formulan är berikad med syror och… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

REN Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion

REN Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion är en rikligt återfuktande kräm som är gjord för att verka i harmoni med huden, hjälpa till att förebygga tecken på åldrande som uppkommit till följd av fuktfattig hud. Formulan är berikad med syror och xylitol vilka hjälper till att maximera upptaget av fukt och vatten.

Huden lämnas återfuktad och med en fylligare känsla redan direkt efter användning. Vid regelbunden användning hjälper Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion även till att reducera synlighet av fina linjer.

  • Rikligt återfuktande ansiktskräm
  • Passar alla hudtyper
  • Maximerar upptaget av fukt

Innehåll: 40 ml

Användning

Applicera på rengjort ansikte och dekolletage. Tillför lite vatten och massera in med fingertopparna tills krämen är helt absorberad, fortsätt sedan med fuktighetskräm. Använd varje dag i kombination med din dagliga hudvårdsrutin.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller