search

REN
Guerande Salt Exfoliating Body Balm

REN Guerande Salt Exfoliating Body Balm
335 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Unna dig själv en skön helkroppspeeling. Guerande Salt Exfoliating Body Balm är ett mjukt exfolierande kroppsbalsam som tar bort döda hudceller, återfuktar och återger huden dess lyster. Innehåller det mineralrika guarandehavssaltet samt en tonande o… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

REN Guerande Salt Exfoliating Body Balm

Unna dig själv en skön helkroppspeeling. Guerande Salt Exfoliating Body Balm är ett mjukt exfolierande kroppsbalsam som tar bort döda hudceller, återfuktar och återger huden dess lyster. Innehåller det mineralrika guarandehavssaltet samt en tonande och återfuktande mixtur av oliver, basilika och pepparmintoljor.

Innehåll: 330 ml

Användning

Massera på torr hud innan du duschar eller badar. Skölj av noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

REN Guerande Salt Exfoliating Body Balm

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastiskt!
2010-09-29 av: Anna Ö
Den här scruben är hur härlig som helst. Kostar en del MEN värt varenda peng. Den är dryg och luktar hälsosamt och fräscht. Man scrubar hela kroppen innan man duschar. Efter man har duschat så känns kroppen alldeles len, mjuk och oljig. Helt enkelt fantastiskt!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Äntligen en riktig saltis!
2011-07-06 av: Helena S (ålder: 35-44, www.cloudgirl.se)
ÅH! Jag har länge, länge letat scrub! De flesta budgetscrubalternativ man hittar är grovkorniga saker som man måste jaga efter i nåt klegg som gör huden såpig så att kornen (när man väl hittar dem!) far runt helt utan friktion och helt utan funktion.

Men här har vi en scrub som river! Den river skönt och den river effektivt! Huden blir babylen och fräsch och samtidigt uppmjukad av de sköna oljorna. Den upplivande doften gör inte saken sämre.

Denna scrub är dryg, lätt att skölja av och den gör sitt jobb. 100 poäng av 100 möjliga!
Rekommenderas till: Dig med lite torr hud som behöver fräschas upp!