search

REN
Invisible Pores Detox Mask

REN Invisible Pores Detox Mask
Tipsa en vän
En mask med fransk lera som avlägsnar överskottssebum, döda hudceller och orenheter samtidigt som den minskar porstorleken och gör huden len, fräsch och tonad. Den innehåller även spirulina, ett tropiskt sjögräs rikt på essentiella fettsyror som stim… Läs mer här

REN Invisible Pores Detox Mask

En mask med fransk lera som avlägsnar överskottssebum, döda hudceller och orenheter samtidigt som den minskar porstorleken och gör huden len, fräsch och tonad. Den innehåller även spirulina, ett tropiskt sjögräs rikt på essentiella fettsyror som stimulerar cellförnyelseprocessen.

RENs masker är utvecklade för att ge dig en professionell ansiktsbehandling hemma. Oavsett vilka behov du har – rengöra, exfoliera eller pigga upp trött, glåmig hy – finns det en REN-mask för dig.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera en generös mängd över ren hud. Låt produkter torka innan masken kan tas bort med skonsamt gnuggande med fingertopparna. Skölj noga med varmt vatten. Undvik kontakt med ögonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

REN Invisible Pores Detox Mask

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mjuk i flera dar
2015-02-16 av: hej Sonja (ålder: 25-34, hejsonja.se)
Det här är nånting helt annat än ansiktsmaskerna som jag brukar köpa i engångsförpackningar i matvarubutiken!
Det var som att masken sög ur porerna, och det kändes nästan lite äckligt, fast på ett fascinerande sätt. Efteråt var huden helt jämn, har inte varit med om liknande sen jag var typ 13, och det var en fröjd att skippa make-up eftersom huden ändå såg fin ut.
Nu var det tre dar sen jag gjorde den och tycker fortfarande huden känns mjukare än vanligt.

Jag tyckte inte att det behövdes ett så tjockt lager som annan nämnde (men vi har kanske olika hudtyper) och jag tror att förpackningen kan räcka ganska länge.

Min hudtyp är typ bebishy fast med rodnad runt näsan och porer på näsan. Efter den här ansiktsmasken hade jag ingen rodnad runt näsvingarna och porerna var osynliga.
Rekommenderas till: den som är van med billigare och sämre produkter och vill ha ett halleluja moment
5/5Porer som försvunna!
2012-06-06 av: nadya d
Här är en jätte bra mask om man vill strama åt huden och framför allt "trollar bort" porer. De blir så små att de knappt syns. Enda negativa jag har att säga är att den inte är speciellt dryg, du behöver ett ganska ordenligt lager. Och att den har en viss blekande effekt, jag vet inte hur jag ska förklara bättre än att säga att jag känner mig blek i ansiktet efter att jag tvättar bort den, som att färgen försvinner.
Rekommenderas till: Problem med synliga porer
5/5ALLA BORDE PROVA!
2011-05-25 av: Kathleen Ingeborg Uriella C (ålder: 25-34, UriellaShowroom.blogspot.com)
Denna masken är fantasisk! Älskar att den inte doftar skarpt & att den är så snäll mot huden utan att vara mesig! När leran torkat & du skrubbar bort den är huden verkligen babymjuk & porerna runt nästan, tex, är mycket mindre! Den gör både jobbet som en peeling gör & som en mask gör samtidigt! Alla som vill ha felfrihy borde prova denna!
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Vilken härlig mask!
2010-09-29 av: Martyna W (ålder: 25-34)
Den ser inte mycket ut, ingen speciell doft, dess konsistens är lite jobbig då den är trög, plus att färgen är ljusgrå....MEN gud vad len och fin hyn blir, som ny, porerna är förminskande (ingen bluff) och jag som har problem med fet hy kände mig fräsch halva dagen (framåt kvällen kom glansfejset fram tyvärr ). annars brukar jag vara glansig redan efter två timmar.
Jag kan verkligen rekommendera denna! Speciellt kanske för dem som bor i storstaden eller använder make-up varje dag, för att ta bort smuts och orenheter....
Rekommenderas till: Personer med fet/blandhy/problemhy/och för dem som ofta känner sig "ofräscha" i ansiktet.