search

REN
Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish

REN Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish
Tipsa en vän
Rose Otto, känd som drottningen av blomsteroljor, är en av världens dyraste essentiella oljor. Denna underbara sockerskrubb gör din kropp fantastisk mjuk och silkeslen. Den ger dina sinnen energi och lämnar din kropp med en lätt doft av ros. Massera … Läs mer här

REN Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish

Rose Otto, känd som drottningen av blomsteroljor, är en av världens dyraste essentiella oljor. Denna underbara sockerskrubb gör din kropp fantastisk mjuk och silkeslen. Den ger dina sinnen energi och lämnar din kropp med en lätt doft av ros. Massera in och njut av en underbar och sockersöt, lyxig behandling.

  • Dermatologiskt testad.
  • Fri från petrokemikalier, sulfater, parabener, syntetiska parfym & färgämnen, TEA, DEA, glykol, silikoner, ET & AL.

Innehåll: 330 ml

Användning

Massera in på torr hud innan du duschar eller badar. Skölj sedan av med varmt vatten. För en skonsammare behandling, massera in på fuktig hud under dusch eller bad.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

REN Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastisk rosdoftande scrub
2017-12-25 av: Goockie (ålder: 35-44)
Köpte denna från Eleven i en ask tillsammans med rosoljan. Scruben är dock så pass återfuktande och mjukgörande att oljan inte behövs efteråt. Dock är jag superglad över att jag köpte båda, fantastiska var för sig och även tillsammans om man verkligen vill lyxa till det.
Rekommenderas till: Alla som gillar scrubs och rosdoft