search

REN
Neroli and Grapefruit Body Cream

Tipsa en vän
En djupfuktande kroppslotion som absorberas snabbt. Den innehåller sheasmör och jojobaolja med återfuktande och närande triglycerider som förstärker hudens barriäregenskaper. Polyfenoler från vindruvskärneolja tillsammans med gamma oryzanol (ferulsyr… Läs mer här

REN Neroli and Grapefruit Body Cream


En djupfuktande kroppslotion som absorberas snabbt. Den innehåller sheasmör och jojobaolja med återfuktande och närande triglycerider som förstärker hudens barriäregenskaper. Polyfenoler från vindruvskärneolja tillsammans med gamma oryzanol (ferulsyra) från rismjöl fungerar som kraftfulla antioxidanter och skyddar mot attacker från fria radikaler.

RENs kroppslotioner är utvecklade för att ge näring och återfukta. Liksom i alla produkter från REN bygger formuleringarna på banbrytande bioaktiva ingredienser.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera över ren hud och skonsamt massera in till dess att produkten är helt absorberad.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller