search

REN
No. 1 Purity Cleansing Balm

REN No. 1 Purity Cleansing Balm
289 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
No.1 Purity Cleansing Balm är ett lyxigt, silkeslent rengöringsbalsam spetsat med välgörande rosenextrakt. När balsamet blandas med vatten omvandlas det till en rik mjölk som rengör på djupet, avlägsnar make-up, lugnar och ger huden lyster. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

REN No. 1 Purity Cleansing Balm

No.1 Purity Cleansing Balm är ett lyxigt, silkeslent rengöringsbalsam spetsat med välgörande rosenextrakt. När balsamet blandas med vatten omvandlas det till en rik mjölk som rengör på djupet, avlägsnar make-up, lugnar och ger huden lyster.

  • Rengör varsamt och djupt.
  • Avlägsnar make-up.
  • Lugnar känslig hy och ger näring.
  • Förbereder ögonbryn och ögonfransar för make-up.
  • Skyddar mot fria radikaler, luftföroreningar och dagligt slitage.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 100 ml

Användning

Värm i handflatan och massera försiktigt i ansiktet och på halsen. Fukta sedan handen och massera vidare tills balsamet omvandlas till en rik mjölk. Tvätta bort med varmt vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

REN No. 1 Purity Cleansing Balm

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jättebra!
2014-04-30 av: Carola (ålder: 25-34)
En jättebra ansiktsrengöring att använda när man har lite mer smink på sig, foundation. Har tidigare alltid upplevt att vanlig rengöring inte ta bort all smink, utan man får tvätta sitt ansikte flera gånger med vatten innan sminket går bort. Denna produkt smälter i princip bort all smink på en gång, passar min känsliga hud jättebra. Istället för en torr och sträv hud efter flera tvättningar upplever jag nu en len hud efter tvättning med denna produkt
Rekommenderas till: Alla som använder foundation och för dem med torr, känslig hy
2/5Väldigt svår att tvätta bort
2010-12-29 av: Elisabeth (ålder: 15-24, beautytalk.blogg.se)
En ansiktstvätt som bra klarar av att ta bort smink, även mineralsmink. Men den är otroligt svår att tvätta bort, hur man än gnuggar lämnas huden fet och kladdig efter tvätt. Den här ansiktstvätten är inget jag skulle rekommendera.