search

REN
Perfect Canvas - Skin Enhancing Serum Primer

REN Perfect Canvas - Skin Enhancing Serum Primer
Tipsa en vän
REN Perfect Canvas - Skin Enhancing Serum Primer är ett serum som hjälper till att reducera synlighet av fina linjer och rynkor. Serumet fungerar också som en primer och förbereder huden för sminket. Formulan är berikad med naturliga bio-aktiva ämnen… Läs mer här

REN Perfect Canvas - Skin Enhancing Serum Primer

REN Perfect Canvas - Skin Enhancing Serum Primer är ett serum som hjälper till att reducera synlighet av fina linjer och rynkor. Serumet fungerar också som en primer och förbereder huden för sminket. Formulan är berikad med naturliga bio-aktiva ämnen som främjar en len, slät hud genom att verka utfyllande på fina linjer och rynkor. Huden lämnas mjuk och matt.

  • Appliceras ovanpå fuktighetskrämen
  • Passar alla hudtyper
  • Silikonfri

Innehåll: 30 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller