search

REN
Resurfacing AHA Concentrate

REN Resurfacing AHA Concentrate
Tipsa en vän
Ett koncentrat som ger din hy en ungdomlig och strålande glöd. Exfolierar skonsamt huden till att bli mer tonad och utjämnad. Koncentratet minskar även fina linjer och porernas storlek samt tar vara på och behåller fukt i huden. Läs mer här

REN Resurfacing AHA Concentrate

Ett koncentrat som ger din hy en ungdomlig och strålande glöd. Exfolierar skonsamt huden till att bli mer tonad och utjämnad. Koncentratet minskar även fina linjer och porernas storlek samt tar vara på och behåller fukt i huden.

Ett komplex av glykolsyra, mjölksyra, vinsyra och citronsyra ifrån ananas, passionsfrukt, citron och vindruva vitaliserar, gör huden jämnare, klarare och mer hälsosam.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en pipett över ren hud i ansiktet och på halsen innan sängdags, följt av nattserum. Undvik ögonområdet. Under de första dagarna kan en lätt stickande känsla upplevas. Skaka väl innan användning för att aktivera gelen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

REN Resurfacing AHA Concentrate

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar!
2012-07-06 av: M (ålder: 25-34)
Inga recensioner!? Va!? Jag har provat så mycket för mina finnar och acne, allt möjligt hos apoteket och hudspecialisten. Men så läste jag om REN Resurfacing AHA Concentrate i ett test och tänka, lika bra testa då jag ändå testat så mycket annat. Efter 1 vecka började mina finnar att försvinna, efter 2 veckor var dom nästan borta. Jag körde i flera veckor varje natt vilket är mer än vad som är tänkt. Men eftersom jag inte kände några skador på huden och det funkade så bra så ville jag inte sluta använda varje nat. Nu, ibland för jag någon liten pys som jag kan bara klämma bort med en pincett så är det borta. Men wow!!!! WOWOWOWOW!!! Nu kör jag 3 dagar i veckan mån-tis-ons och sedan låter huden vila resten av veckan, vilket funkar fint. Efter som detta innehåller AHA så måste man vara försiktig med solen, beror på huden såklart. Då jag har mörkbrun hud så tål jag mer UV, men jag använder ändå solkläm nu under sommaren SPF50+ dom dagarna jag har använt REN Resurfacing AHA Concentrate på natten, och några dager efter för att vara säker. Har ibland fått små sår pga jag använt detta och varit i solen, men då vet jag att jag varit i solen för mycket. Så var försiktig med solen/under sommaren om ni använder detta beroende på eran hudtyp och känsligenhet. Men med tanke på att vi bara har sol under några få månader så kan man gotta sig med det här resten av året!! :-) Varje gång jag ser någon ute som har finnar eller acne, så vill jag bara gå fram till dom och tips om att prova REN Resurfacing AHA Concentrate! Så bra är det! PS. Jag är en man.
Rekommenderas till: Alla som har finnar och acne!! Skaffa er detta nu på en gång!!!