search

REN
Satin Perfection BB Cream SPF 15

REN Satin Perfection BB Cream SPF 15
Tipsa en vän
Äntligen är RENs fantastiska BB-kräm här! Satin Perfection BB Cream är en underbar kräm som snabbt och enkelt ger dig ett utseende av vacker och felfri hy. Dess silikonfria formula innehåller en unik teknologi med en anpassningsbar nyans, vilket gör … Läs mer här

REN Satin Perfection BB Cream SPF 15

Äntligen är RENs fantastiska BB-kräm här! Satin Perfection BB Cream är en underbar kräm som snabbt och enkelt ger dig ett utseende av vacker och felfri hy. Dess silikonfria formula innehåller en unik teknologi med en anpassningsbar nyans, vilket gör att den passar de flesta hudtyper och hudtoner.

Samtidigt som din hy får en felfri täckning ger denna BB-kräm också ett SPF- och antioxidantskydd som hjälper till att ge din hy ett jämnare, fastare och ungdomligare utseende. En underbar BB-kräm som lämnar ditt ansikte vackrare än någonsin med en matt, satinliknande finish!

  • Light - Medium.
  • Passar alla hudtyper.
  • SPF 15.
  • Anpassningsbar nyans.
  • Dermatologiskt testad.
  • Fri från silikon, parabener, sulfater, doft & syntetiska färgämnen.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera på ansikte och hals med fingertopparna.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

REN Satin Perfection BB Cream SPF 15

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Väldigt skir, inget synligt resultat
2017-07-12 av: Camilla
Denna gjorde att huden kändes mjukare och lite slätare men gav ingen som helst täckning vilket man kanske ändå vill ha lite av.