search

RevitaLash
Advanced

3.5 ml RevitaLash Advanced
895 kr
Välj variant först

                  2 ml RevitaLash Advanced
 • 2.0 ml

895 kr
Tipsa en vän
Upptäck dina vackraste och mest välmående fransar någonsin! RevitaLash Advanced med sin prisvinnande formula är fransserumet som tagit världen med storm. Den effektiva formulan med patenterade Biopeptin Complex® (biotin, extrakt av grönt te, peptider… Läs mer här

RevitaLash Advanced

Upptäck dina vackraste och mest välmående fransar någonsin! RevitaLash Advanced med sin prisvinnande formula är fransserumet som tagit världen med storm. Den effektiva formulan med patenterade Biopeptin Complex® (biotin, extrakt av grönt te, peptider & lipider), hjälper till att skydda- och förbättra dina fransar samtidigt som det återfuktar samt skyddar mot slitage och skörhet. Fransarna upplevs även mer flexibla och glansfulla för en maximalt dramatisk look även utan mascara.

RevitaLash Advanced jobbar även med Curl Effect® som bidrar till en vacker böj och lyft för en vacker blick. Använd detta fantastiska ögonserum regelbundet och riktigt känn (och se!) och välkomna mer välmående och lyxiga fransar.

 • Koncentrerad formula
 • Lättapplicerad
 • Intensivt vårdande
 • Främjar mer välmående fransar
 • Rik på antioxidanter
 • Skyddar mot slitage
Nyckelingredienser
 • Biopeptin Complex® (biotin, extrakt av grönt te, peptider & lipider): Hjälper till att skydda- och förbättra dina fransar samtidigt som det återfuktar samt skyddar mot slitage och skörhet.
 • Ginseng & Swertia Japonica: Växtextrakt rika på antioxidanter och B-vitamin. Skyddar och revitaliserar.
 • Sågpalmetto: Rikt på essentiella fettsyror och växtsteroler. Vårdar & ger glans.
 • Veteprotein: Rikt på aminosyror, peptider & B-vitamin. Stärker, mjukgör & vårdar.
Användning

Rekommenderad användning för RevitaLash Advanced är en gång om dagen, notera att det inte finns några fördelar med att applicera fler gånger än rekommenderat.

 • Tvätta händer och ansikte, badda torrt. Applicera serumet med ett stryk av serumet längs med franskanten, antingen morgon eller kväll. Om du ska applicera smink efteråt, tänk på att låta serumet torka ordentligt innan du påbörjar applicering.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

RevitaLash Advanced

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Håller vad den lovar.
2011-10-19 av: Sara (ålder: 25-34)
Ärligt talat så var jag väldigt skeptisk. Men nu efter snart fyra veckors användning så är alla tvivel borta. Jag, som i hela mitt liv haft korta ögonfransar, har börjat att få långa svepande fransar som knappt behöver mascara. Förmodligen den enda skönhetsprodukten som håller vad den lovar!
Rekommenderas till: Till alla kortfransar där ute.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Funkar, faktiskt!
2011-12-14 av: Jessica (ålder: 35-44)
Som sagt, man är skeptisk när det kommer till produkter som känns för bra för att vara sanna, och dessutom kostar en smärre förmögenhet. Men efter att ha funderat fram och tillbaks och eleven kom med en bra rabattkod, slog jag till. Jag köpte den lilla flaskan och började i början av oktober tror jag, eller kanske mitten av oktober. Har varit noggrann och dragit min "Eyeliner" varje kväll och nu känns det helt otroligt! Men det tog tid, det ska man vara medveten om, det är här är ingen quick fix. Skulle uppskatta att det tog bortemot en 6 veckor innan jag kände att det hände något. Nu efter drygt 2 månader är de helt otroligt långa, många och fina! Känns verkligen som att har lösfransar, jämt! De blir inte mörkare så utan mascara syns det inte så mycket, men MED mascara, jisses så fint! Min flaska (köpte den lilla) är inte i närheten av att ta slut, så jag skulle tippa att den håller längre bort emot ett halvår. Kommer definitivt att köpa en ny när den är slut, helt klart värt pengarna.

Sen inser jag ju att det här säkert är väldigt individuellt och beror mycket på utgångsläget, men de flesta brukar se en klar förbättring. Unna dig den här i julklapp!!
Rekommenderas till: Alla!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Det funkar
2011-11-02 av: Christina (ålder: 35-44)
Jösses! Jag var skeptisk men tänkte: jag testar. Och till min förvåning så funkar det!! Efter ca 1 månads användning hade fransarna vuxit ut en bra bit och blivit tätare( hade inte korta fransar innan). Det är nästan så att jag inte längre kan använda mascara till vardags för då ser det ut som att jag har lösögonfransar :) Produkten är inte billig men den är dryg och framför allt: den håller vad den lovar.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Positivt överraskad
2019-02-07 av: Jenny J
Behövde något som hjälp på traven efter några månader med fransförlägning när mina fransar kändes väldigt korta. Har använt serumet i ett par veckor och märker helt klart skillnad. Det kan naturligtvis vara naturligt men de tre först veckorna innan jag började applicera serum hade inte så mycket hänt på tillväxtfronten. Så kommer helt klart fortsätta. Känns närande och drygt.
Rekommenderas till: Alla som vill ge näring till sina fransar och se dem växa
5/5Fantastisk!
2012-07-07 av: Linda H (ålder: 35-44)
Håller vad den lovar! Efter tre veckor hade jag tjockare ögonfransar och nu efter 2 månader är de märkbart längre.

Produkten är värd varenda krona och jag kommer att använda den länge!
Rekommenderas till: Alla som vill ha långa svepande fransar
5/5Vow vilka fransar man får!
2012-05-24 av: Annika (ålder: 45-54)
Helt fantastiskt. Man får jättelånga fransar. För mig tog det ca 6 veckor innan jag såg resultat så ge inte upp, använd dagligen. Man får en lite rödare kant på ögonlocken närmast fransarna och jag tycker inte färgen på fransarna blir mörkare. Men för mig är det inget problem, det går ju att sminka bort.
Jag hade ganska långa fransar som ung men de har blivit tunnare och kortare med åldern. Nu är fransarna bättre än någonsin.
Min kompis som jag inte sett på några månader frågade om jag hade lösögonfransar :-).
Rekommenderas till: Alla som vill ha längre ögonfransar
5/5Grymt bra produkt
2012-04-17 av: Thérèse Wallin (petitessozoe.blogspot.se)
Den här produkten fungerar och håller vad den lovar. Mycket fler och tätare fransar! Hade redan långa och mörka, men med åldern har de tunnats ut. Supernöjd!
Rekommenderas till: Alla som vill ha synligare fransar
5/5Javisst fungerar den
2012-04-10 av: Malin (ålder: 35-44)
Efter två veckor började 'glappen' i fransraden fyllas i av nya fransar och nu efter 3 månader är fransarna märkbart längre och tätare. Såpass att jag faktiskt har bytt till en mascara med mindre volymeffekt. Verkar dessutom dryg, jag är fortfarande inne på min första förpackning.
Rekommenderas till: För dem med glesa eller korta ögonfransar
5/5Det fungerar!
2012-03-30 av: Stina (ålder: 35-44)
Har varit mycket skeptisk men var tvungen att testa för att jag alltid tyckt illa om mina korta små löjliga fransar. Nu får jag till och med frågor om jag fått längre fransar eller hittat en supermascara. De är riktigt långa! Synd att den är så kostsam, men det får man ta när det faktiskt fungerar.
Rekommenderas till: Alla som vill ha längre fransar!
5/5Fungerar (!)
2012-01-28 av: Åsa
Jag har testat några olika fransserum (M2, Neulash mfl) och det här var klart bäst - jag har just beställt en till, modell större! Det tog någon månad innan man kunde se effekten, men då fick jag kommentarer från vänner som inte visste att jag hade testat ett nytt serum, så det fungerar uppenbarligen. Rekommenderas!
Rekommenderas till: Alla
5/5lika bra som de lovar!
2012-01-23 av: Frida Linnea E (ålder: 25-34)
Jag såg skillnad efter ca 3 veckor (och då tyckte jag att mina fransar var "normala" innan). Till vardags ser de fantastiska ut med ett lager mascara (jag köpte när man fick deras mascara med på köpet och är väldigt nöjd med den också) och till fest lägger jag på ett eller två lager till och känner inget som helst behov av lösögonfransar för att få en glammig look.

Jag har använt den på ögonbrynen med, de var glesa framförallt in emot mitten. Efter ett par veckor började jag se lite skillnad och nu efter 1½ månad är ögonbrynen jämna och fina. Så för mig blev det en två i ett produkt! :D
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Otrolig!
2012-01-14 av: Linda (ålder: 35-44)
Denna produkt är helt otrolig, dock blir man lite beroende, man vill inte sluta med den. Den håller VERKLIGEN vad den lovar. Har långa, tjocka och täta fransar och får ofta frågan om jag har lösfransar på mig. Tyvärr lite dyr men är värd varenda krona! Jag älskar den och kan inte leva utan :)
Rekommenderas till: Alla som önskar långa, starka, vackra fransar !
5/5Funkar!
2011-12-22 av: Bellis (ålder: 15-24)
Märker verkligen skillnad! Har fått längre och fler ögonfransar :) men det tog nästan 2 månader..
Rekommenderas till: Alla
4/5Långa fina ögonfransar som håller sig.
2012-11-28 av: Sabina (ålder: 25-34, www.valpen.tk)
I början använde jag produkten varje kväll och såg resultat väldigt fort. Många säger att fransarna går tillbaka till hur de var ifrån början när man slutar använda produkten, men för mig är de fortsatt fina trots att jag inte använt den på väldigt länge.

Lite dyr, men fungerar.
4/5Fungerar
2012-07-13 av: Anna-Maria (ålder: 35-44)
Första veckorna tyckte jag inte det hände mycket. Men efter flera så är jag säker - ögonfransarna är MYCKET längre! Så denna produkt håller verkligen vad den lovar.
Jag tycker inte fransarna växer snabbare, däremot verkar tillväxtfasen bli längre. Tidigare så stannade ögonfransarna i växten efter en tid för att sedan ramla av och börja på nytt. Nu fortsätter de att växa mycket längre tid. Vet inte om fransarna blivit mörkare direkt, men med lite mascara så blir de jättefina :-)
Det finns ett minus och det är att man kan bli lite rödögd. Jag blir det nån gång ibland. Man får vara väldigt noga att inte ta för mycket.
4/5Japp, den funkar!
2012-07-01 av: FashionistA
Mina ögonfransar är väl som de flesta, men med åren så har de blivit sprödare och kortare. Med Revita Lashens hjälp är nu fransarna mycket längre och i bättre skick. Det som drar ner det något är att mina fransar är ganska raka, det har inte blivit någon böj på dem. Så därför använder jag en fransböjare. Sedan skulle jag inte direkt säga att jag har fått fler fransar. Tror personligen att detta inte är möjligt eftersom du har de hårsäckar du har. Det kan ju inte Revita Lashens påverka. Tuben är hutlös dyr, men dryg som tur är. Dessutom tar det minst 4 veckor innan du ser någon skillnad! Därefter kan du använda RL 2 ggr/ vecka så bibehåller du fransarnas längd.Är mycket förvånad över att produkten verkligen funkar! Ett litet tips: Jag varvar med Talikas fransnäring, som gör fransarna spänstigare och därmed känns de tjockare. Talikas produkt är mycket billigare och är suverän att varva med så att RL inte tar slut så fort.
Rekommenderas till: Alla som önskar längre ögonfransar!