search

RevitaLash
Rosa Bandet-erbjudande

RevitaLash Rosa Bandet-erbjudande
Tipsa en vän
Nu kan vi erbjuda en underbar nyhet för alla RevitaLash-älskare! RevitaLash Rosa Bandet-erbjudande innehåller två bästsäljande produkter - RevitaLash Ögonfransbalsam och RevitaLash Mascara. Dessutom får du med en söt, rosa necessär med Rosa Bandet-lo… Läs mer här

RevitaLash Rosa Bandet-erbjudande

Nu kan vi erbjuda en underbar nyhet för alla RevitaLash-älskare! RevitaLash Rosa Bandet-erbjudande innehåller två bästsäljande produkter - RevitaLash Ögonfransbalsam och RevitaLash Mascara. Dessutom får du med en söt, rosa necessär med Rosa Bandet-logon. En del av vinsten från försäljningen av detta set går direkt till bröstcancer-forskning.

RevitaLash Ögonfransbalsam är ett otroligt framsteg inom ögonfransnäring och dess skönhet. RevitaLash kommer dramatiskt att intensifiera utseendet på längd, tjocklek och fyllighet av dina naturliga ögonfransar.

RevitaLash Ögonfransbalsam stimulerar tillväxten - det är inte en mascara som ger en illusion av längre fransar. Om du vill ha märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar är RevitaLash unik på marknaden idag. Märkbara resultat kan ses efter 3-10 veckor och är tom mätbara.

RevitaLash är en ögonfransnäring framtagen av en amerikansk läkare och hjälper dig att få märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar. Det spelar ingen roll hur korta, sköra, tunna eller glesa dina ögonfransar är, RevitaLash hjälper dig att få långa, vackra ögonfransar som strålar.

Detta set innehåller:
  • RevitaLash Ögonfransbalsam, 4.1 ml
  • RevitaLash Mascara Svart, 7.39 ml
  • RevitaLash Rosa Bandet-necessär

Användning

Användning av RevitaLash Eyelash Conditioner

  • En gång per dag, vid sängdags: pensla på en tunn linje av RevitaLash på basen av dina övre ögonfransar (precis som du applicerar en eyeliner). Du kan även använda produkten till de nedre fransarna, applicera då RevitaLash precis under fransraden och lägg endast en mycket tunn linje. APPLICERA EJ MER ÄN EN GÅNG PER DAG. Glöm inte att endast lite av RevitaLash krävs för att få utseendet av märkbart längre, tjockare och fylligare ögonfransar.
  • Ett penseldrag på övre ögonfranslinjen är tillräckligt.

Varning: Allergitest före användning: Finns det skäl att misstänka att du är allergisk. Testa hudens reaktion före användning. Rengör ett hudområde i armvecket och stryk på lite med penseln. Om huden reagerar med sveda och irritation inom 48 timmar bör du inte använda denna produkt.

Undvik att få i ögonen! Avbryt behandlingen om rodnad eller irritation uppstår. Om rodnad eller irritation fortsätter eller blir värre kontakta läkare. Vi rekommenderar ej att du använder RevitaLash om du är gravid eller ammar, genomgår en cancer cellgiftbehandling. Undvik kontakt med barn. Enstaka RevitaLash-användare har rapporterat om en mild missfärgning av huden vid basen av ögonfranslinjen. Om du upplever detta, och det stör dig, avsluta då behandlingen med RevitaLash ögonfransnäring.

RevitaLash är inte avsedd för att behandla, förebygga, bota, lindra, stoppa eller minska håravfall eller främja hårtillväxt.

RevitaLash Eyelash Conditioner Purified Deionized Water, Sodium Chloride, Panthenol (Provitamin B-5), Citric Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin Disodium Phosphat, (Z)-7-[(1R,2R,3R,5S)-3,5-Dihydroxy-2-(R,E)-3-hydroxy-4(3, trifluoromethyl)phenoxy)but-1-enyl)cyclopentyl]-5-N-ethylheptenamide, Cellulose Gum.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

RevitaLash Rosa Bandet-erbjudande

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller