search

Revlon
ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin

Revlon ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin
Revlon ColorStay Makeup - Combination/Oily SkinSand Beige
159 kr
Välj variant först

                  Ivory
 • 110 Ivory

159 kr

                  Buff
 • 150 Buff

159 kr

                  Natural Beige
 • 220 Natural Beige

159 kr

                  True Beige
 • 320 True Beige

159 kr

                  Natural Tan
 • 330 Natural Tan

159 kr

                  Early Tan
 • 340 Early Tan

159 kr

                  Rich Tan
 • 350 Rich Tan

159 kr
Tipsa en vän
Revlon ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin är en foundation med hållbar täckning, och tack vare Time Release Technology och dess lätta formula hjälper den till att hålla sig på plats hela dagen med ett fräscht resultat. Denna foundation hjälper … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Smink: 15% rabatt

Revlon ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin

Revlon ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin är en foundation med hållbar täckning, och tack vare Time Release Technology och dess lätta formula hjälper den till att hålla sig på plats hela dagen med ett fräscht resultat. Denna foundation hjälper till absorbera överflödig olja samt reducera glans för att ge en felfri, matt, naturlig look till din hy!

 • Passar kombinerad/fet hy.

Innehåll:: 30 ml

Här använder Olivia Wilde ColorStay Makeup i nyansen Sand Beige!

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Revlon ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Den bästa!
2016-08-29 av: Madeleine (ålder: 15-24)
Åh den här foundationen är så bra! Den bästa jag någonsin testat! (Och jag har testat många!) Den både täcker bra, sitter länge! Något av det bästa är också att den varken är rosa eller orange ! Alla foundations jag testat har antingen sett orangea eller rosa ut mot min hudton, vilket är för hemskt! Nu finns även pump så nu är den fulländad!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bästa någonsin!
2016-05-23 av: Alexandra
Bästa på marknaden för de med combination skin enligt mig. Nu har den även pump. Revlon levererar som vanligt!
Rekommenderas till: Alla med combination skin
5/5Ny favorit!
2015-12-22 av: Ann-Charlotte S (ålder: 15-24)
Beställde denna foundation i Ivory och fick hem den idag. Jag måste säga att det är den bästa foundation jag någonsin testat. Den känns bra på hyn, sitter där den sitter och åker alltså inte runt bara man kommer åt den och färgen är perfekt på mig (jag har alltid haft problem med att foundations är för mörka och orangea, vilket den här inte är.

Tyvärr så har jag märkt tre mindre bra saker med Colorstay. Innan jag köpte den kollade jag på recentioner och då nämnde många att den är väldigt täckande och ja, den täcker bra men inte så mycket som jag trodde att den skulle göra vilket kan vara ett minus.
Ett annat minus är att det inte finns en pump vilket gör att det känns som om bakterier lätt kan komma in i flaskan. Den tredje negativa saken med Colorstay är att den är rätt trög så man behöver mycket för att täcka hela ansiktet och man måste skynda sig lite när man applicerar Colorstay eftersom den "torkar" snabbt (Löste detta med att använda en fuktig makeup-svamp).
Rekommenderas till: ALLA! Framför allt de som har fet hy.
5/5Väldigt bra
2015-09-16 av: Hanna (ålder: 15-24)
Denna foundation är så bra! Täcker väldigt bra och ser inte kakig ut. Har testat både den för torr hud och oljig hud. Jag själv har torr hud men föredrar den som är för oljig hud då jag tycker att den är mer täckande, helt klart prisvärd! Nyanserna är väldigt bra då dem inte är så gula i tonen.
Rekommenderas till: För dig som har en rätt kall hudton och vill ha ett täckande resultat
5/5Absoluta favorit!
2015-04-06 av: Paulina J (ålder: 15-24)
Älskar denna foundation! Tror jag är något mellan buff och ivory på vintern men mer åt buff ju soligare det är. Jag har väldigt kombinerad hud med oljig och torra partier, röda fläckar och acne ärr. Denna foundationen täcker allt så väldigt lite concealer behövs. Den stannar kvar hela dagen (med puder) och ser perfekt ut. Aldrig haft så flawless hy förut.
Enda minuset är att den luktar lite skumt och att man inte får med en pump.
Oerhört prisvärd! Kommer köpa den igen!
Rekommenderas till: Dem med oljig/kombinerad hud som söker heltäckande och hållbart resultat
5/5Favoriten
2015-02-11 av: linn
Älskar denna foundation, det är min favorit. är i buff, som är nästan lite mörk på mig, men ser bra ut ändå då jag brukar blanda den med Maybelline Fit Me i 110, det är asfint och håller hela dagen, den ser nästan bättre ut ju längre jag har på mig den.
Min är påväg att ta slut vilket gör mig extremt ledsen eftersom jag inte har sett min nyans på hemsidan på väldigt länge.
hoppas dom fixar det tills vidare.

Skulle också rekommendera dom som har väldigt ljus hy med gul underton att inte ta den ljusaste, utan i nyansen buff. Den ljusaste är mer åt en rosa underton.
Rekommenderas till: Någon som vill ha en hel täckande matt foundation som håller hela dagen.
5/5Ny favorit!
2014-10-30 av: Sara (ålder: 25-34)
Det här är min nya favoritfoundation de dagar jag vill ha ett heltäckande resultat som ska hålla länge! Jag har färgen "buff" och den passar mig som har gul underton i hyn perfekt (är nc15-nc20 i Mac). Jag applicerar denna foundation med en beauty blender, och då blir resultatet jättebra. På mig håller färgen hela dagen utan att jag behöver bättra på. Man får tänka på att den torkar in snabbt så det bästa är att jobba in den på ett litet område i taget. Jag ger den högsta betyg trots att den ibland kan se något kakig ut i slutet av dagen.
Rekommenderas till: Alla som vill ha ett heltäckande och hållbart resultat.
4/5Håller länge
2017-07-01 av: Viktoria L
Sitter bra och fungerar på min oljiga hy. Bra färger
4/5Prisvärd fundation med bra täckning
2017-04-15 av: emilie h (ålder: 15-24)
Väldigt prisvärd foundation för vad den gör. Den har medelteckning och är semi matte. Den är svår att jobba ut med borste, men så länge man använder en fuktad smink svamp så applicerar den jätte bra. Man kan få lite problem om man är torr, alternativt har finnar, får du separerar den gärna. Men overall, en superbra foundation, skulle lätt rekommendera.
Rekommenderas till: rekommenderas till alla.
4/5En av mina favorit foundations!
2016-01-29 av: Jennifer A (ålder: 25-34)
Hållbar, täcker bra, går in bra i huden, ger ingen dålig hy efter användning av denna. Rekommenderas !
4/5behöver ljusare nyans
2015-11-24 av: Stina (ålder: 15-24)
När får ni in mer nyanser? Alla som ni har nu är ju väldigt mörka och jag kan inte använda den för normal/dry skin då min hud är väldigt oljig
Rekommenderas till: Ja verkligen! superbra täckande!
4/5Toppen!
2015-01-08 av: Sara B (ålder: 25-34)
Jag älskar Revlon foundations men nyanserna passar tyvärr inte så bra eftersom jag har en oliv/gulaktig underton.

Formulan är bland de bästa jag testat (lyx/budget), den sitter länge, täcker bra och se fräsch ut. Det enda är som sagt färgerna, jag blir lite rosa/blek av dessa. :( :( :(
Rekommenderas till: För de med rosa/kall underton som vill ha full tcäkning, absolut inte för de med gul/oliv hudton
3/5Bra budget foundation men för rosa...
2015-06-14 av: Katerina (ålder: 15-24)
Jag köpte denna foundation i den ljusaste färgen "110 Ivory" men tyvärr så var den både för rosa och lite för mörk. Flaskan saknade även en pump vilket kan göra att man får ut för mycket produkt.. När jag använde foundation första gången så blev jag imponerad av konsistensen och hur lätt det var att applicera den. Jag använder alltid en beautyblender när jag applicerar flytande foundation. Den sitter nästan hela dagen om man använder den med ett bra puder, primer och make up setting spray. Men..... den är ALLDELES FÖR ROSA och jag upplever även att den oxiderar och blir då för mörk. (jag har oljig hy med neutrala undertoner).
Rekommenderas till: Till de med oljig hy och rosa/kall underton som söker en mellan-full täckande foundation.