search

Revlon
PhotoReady Eye Primer + Brightener

Revlon PhotoReady Eye Primer + Brightener
119 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En ljuvlig primer som hjälper till att ge dina ögon en piggare look! Revlon PhotoReady Eye Primer + Brightener hjälper till att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor kring ögonområdet, och ger dina ögon en piggare, fräschare look. Du kan äve… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Revlon PhotoReady Eye Primer + Brightener

En ljuvlig primer som hjälper till att ge dina ögon en piggare look! Revlon PhotoReady Eye Primer + Brightener hjälper till att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor kring ögonområdet, och ger dina ögon en piggare, fräschare look. Du kan även använda den för att highlighta eller ljusa upp andra områden i ansiktet!

Innehåll: 2,4 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Revlon PhotoReady Eye Primer + Brightener

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra primer!
2017-04-16 av: Frida W (ålder: 15-24)
Jättebra primer som håller ögonskuggan på plats och ljusar samtidigt upp huden runt ögonen, jag använder varken concealer eller highlighter utan det räcker med den här (tillsammans med foundation och ev. skugga) för att täcka över synliga blodkärl och ljusa upp. Tycker dock att förpackningen är lite dum (annars hade det blivit en femma), jag lyckas aldrig få lagom mycket - vrider jag en gång så kommer det först ingenting, vrider jag en gång till så kommer det för mycket. Kan vara handhavandefel dock, jag jobbar fortfarande på att lära mig den biten! ;)