search

Rituals
The Ritual of Hammam Home Fragrance Sticks

Rituals The Ritual of Hammam Home Fragrance Sticks
195 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Doftstickor är den perfekta inredningsdetaljen till både hem och arbetsplats. The Ritual of Hammam Home Fragrance Sticks är baserade på uppfräschande eukalyptus och rosmarin, vilka ger en kryddig och aromatisk doft som passar bra till t.ex vardagsrum… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Rituals The Ritual of Hammam Home Fragrance Sticks

Doftstickor är den perfekta inredningsdetaljen till både hem och arbetsplats. The Ritual of Hammam Home Fragrance Sticks är baserade på uppfräschande eukalyptus och rosmarin, vilka ger en kryddig och aromatisk doft som passar bra till t.ex vardagsrum, badrum och kök.

Tips! För en extra doftupplevelse, kombinera doftpinnarna med det matchande doftljuset The Ritual of Hammam Scented Candle.

  • Räcker i ca 3 månader

Innehåll: 230 ml

Användning

Arrangera de eleganta, naturliga pinnarna i den doftfyllda glasbehållaren. Formulan är framtagen så att du ska slippa vända på pinnarna, men vill man ha en extra dofupplevelse så rekommenderas ändå att vända på dem ibland, men observera då att produkten inte kommer att räcka kortare än 3 månader.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller