search

Rituals
The Ritual of Sakura Body Scrub

195 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Rituals The Ritual of Sakura Shower Scrub är en underbar kroppsskrubb som rengör på djupet och gör huden mjuk, len och ger den lyster genom att avlägsna döda hudceller. Med en kombination av ekologiskt socker och mjukgörande oljor ger den näring och … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub

Rituals The Ritual of Sakura Shower Scrub är en underbar kroppsskrubb som rengör på djupet och gör huden mjuk, len och ger den lyster genom att avlägsna döda hudceller. Med en kombination av ekologiskt socker och mjukgörande oljor ger den näring och fukt till huden. Låt skrubben bli till en lyxig duschupplevelse varje gång, och låt den orientaliska doften av japansk körsbärsblomma ta dina sinnen bort till exotiska fjärran öster.

  • Polerar och avlägsnar döda hudceller.
  • Mjukgör och ger lyster.
  • Orientalisk doft av japansk körsbärsblomma.

Innehåll: 375 g

Användning:

Applicera 1-2 gånger i veckan på fuktig hud, massera över kroppen i cirkulära rörelser. För extra kraftig skrubb, använd tillsammans med skrubbhandske. Skölj av med ljummet vatten.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5bästa skrubben!
2019-01-13 av: Kim
Det är den bästa skrubben jag haft någonsin! Den gör huden riktigt mjuk och den tar bort alla döda hudceller och orenheter. Den lämnar också efter sig en mjukgörande känsla så den torkar inte ut huden alls.
Rekommenderas till: alla
5/5Mycket bra skrubb
2018-06-21 av: Jeanette A
Köpte denna tillsammans med dusch skummet i samma serie . Luktat underbart och lämnar huden mjuk och len .
Rekommenderas till: Alla
5/5Såå god doft!
2018-06-07 av: Zhara F (ålder: 25-34)
Denna doftar såå gott! I och med att det är en sockerscrub så kan man få lite "röda märken" om man inte använder duscholjan, men kornen smälter efter ett tag. Man känner sig pånyttfödd när man använt denna!
5/5Något vass som skrubb
2018-04-03 av: Bodil T (ålder: 25-34)
Härlig doft. Trycker den är aningen vass som skrubb. Får röra runt lite i produkten samt när jag har den i handen för att mjuka upp den. Annars är den jätte bra. Skrubben lämnar en lite oljig hinna efter sig. Kan bli halt i duschen.
Rekommenderas till: Alla
5/5Känslig hy
2018-02-14 av: Maria O (ålder: 25-34)
Jag har känslig och torr hy och har haft svårt att hitta en skrubb som gör jobbet utan att torka ut eller skada huden. Testade denna skrubb efter jag testat en hel del andra produkter från Rituals och varit nöjd. Jag blev minst sagt supernöjd med denna. Min känsliga hud som annars blir torr och flammig av skrubbar blev mjuk och väldoftande.

Kan verkligen rekommendera denna!
5/5Underbar doft
2017-08-11 av: Lina A (ålder: 15-24)
Underbar! Och fin förpackning.
Rekommenderas till: Alla
5/5Väldoftande och mjukgörande
2017-07-27 av: Frida P
Superbra scrub med riviga korn. Rituals produkter håller hög kvalitet på de flesta av deras produkter. Denna scrub är den bästa jag har provat. Hade gärna haft lite mer olja i men den är ändå superbra som den är. Extra bra att förpackningen är stadig och produkten räcker länge.
Huden känns ren och mjuk efteråt.
5/5Fin mjuk hud!
2017-06-18 av: Camilla H
Jag tycker att denna, precis som resten av serien luktar så gott. Väldigt rivig peeling som dock ger ett bra och mjukt resultat!
4/5Luktar gott
2018-09-25 av: Evelina L (ålder: 25-34)
Luktar supergott, men blir väldigt intensiv lukt i duschen, började nästan hosta av det. Gick bättre när jag öppnade draperiet lite. Väldigt len och skön hud efteråt!
4/5Rituals <3
2017-04-26 av: Hanna A
Bra skrubb med ordentliga korn i. Underbar doft som håller sig kvar länge i badrummet. Hade dock önskat att det var mer produkt i förpackningen, kändes lite som att öppna en chipspåse..
Rekommenderas till: Göra spakänsla hemma
2/5Bra skrubb
2019-03-12 av: Jenny K (ålder: 35-44)
Helt okey kroppsscrubb för priset. Föredrar dock en skrubb med mer riv i då jag upplevde att denna smälte väldigt fort vid applicering på kroppen. Härlig doft dock!
Rekommenderas till: Känslig hy