search

rms beauty
Make Up Remover Wipes

rms beauty Make Up Remover Wipes
190 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Rena och enkla sminkborttagningswipes för att skonsamt avlägsna makeup och orenheter och samtidigt ge näring till och återfukta huden. Formulerade med kokosnötsolja som är känd för sin höga koncentration av laurin- och kaprylsyra och som har naturlig… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

rms beauty Make Up Remover Wipes

Rena och enkla sminkborttagningswipes för att skonsamt avlägsna makeup och orenheter och samtidigt ge näring till och återfukta huden. Formulerade med kokosnötsolja som är känd för sin höga koncentration av laurin- och kaprylsyra och som har naturliga antifungala och antibakteriella egenskaper. Enkla att använda närsomhelst och varsomhelst, smälter dessa våtservetter enkelt bort envis makeup utan att irritera huden, samtidigt som de tillför fukt och näring. Hjälper till att ge en avslappnande effekt till hud drabbad av utslag eller solbränna, samt efter rakning.

  • Säker att använda nära det känsliga området runt ögonen, och i ögonfransarna.
  • 100% miljövänlig.

Innehåll: 20 st make-up servetter.

Användning

Rengör ansiktet med en utvecklad servett. Börja med ögonområdet och arbeta dig sedan vidare i resten av ansiktet. Använd båda sidorna av servetten! I kallare temperatur stelnar kokosoljan; håll det oöppnade paketet mellan handflatorna i 10-20 sekunder för att göra oljan flytande och jämnt distribuerad.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

rms beauty Make Up Remover Wipes

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller